Kendini 2 kuruşa satan, ucuz insan topluluğu !

Konu sahibi son olarak 3784 gün önce görüldü
Ben bu pkklılar kadar basit, korkak, kendini kullandıran insanlar görmedim hayatım boyunca.

10 tane, 10 yaşlarında küçük çocuklara 10 milyon verip, yüzlerine mendiller örtüp, ellerine molotoflar verip mahalle arasına salıyorlar. Güya dükkanların camlarına taş atınca ve çöplerin içini ateşe verip ortaya atınca kazanmış mı oluyorsunuz? Karşınıza 2 tane çocuk çıkıp haddinizi bildirince kaçacak delik arayacak kadar da korkaksınız. Zaten adam olsanız kendiniz çıkardınız karşımıza, çocukları kullanmazdınız...

Lan dengesizler o çöpte sizin pisliğiniz var. Kendi pisliklerinizi çöpleri yok ederek mi temizliyorsunuz? Birşey diyim mi o yaktığınız çöp kutularındaki çöplerin zerresi kadar değeriniz yok. O çöpe kurban olun emi.

Hele kadınların, bu çocukları yöneten olduklarını gördükçe, kadınlığumdan utanıyorum. Yahu bir kadın nasıl bu kadar vicdansız olabilir? Sen kadınsın, annesin nasıl bu tarz pisliklerde kendinizi kullandırtırsınız.

Sonra bu Ayşegül niye bu kadar önyargılı, sinirli diyorsunuz? Bu tür insanlıktan nasibini almamışları görünce neyini sevicem bunların?

Allah binbir türlü belanızı versin inşaAllah. . İçinizdeki öfke ile boğulun inşaAllah. Soyunuz kurusun, bu dünyaya bir daha siz gibiler gelmesin inşAllah.
Amiiin.

evet pkk ya hepimiz lanet getiriyoruz pkk'ya ana avrat sövüyoruz bizde kimse çıkıpta ön yargılısın demiyor bize veyahut bana...

Geri