Sözlük kendine yatırım yapmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kimisi popo vakumlatarak yapıyor bunu

1766047791572.jpeg

Kimisi dudak dolgusu yaparak

1766047834694.jpeg

Kimisi kitap okuyarak
1766047878661.jpeg

maddi degilde manevi ya da fiziken birşeylere dönüşen bir kavram oldu yatırım )

alırım bi maşallahınızı. günde çift antrenman yapıyorum. çiğ karabuğday ekmeğinden köy sütüne kadar, anzer balından köy yumurtasına kadar, kendi yaptığım lor peynirinden ev yoğurduna kadar ve daha da fazlasıyla tam organik beslenmeye geçtim. düzenli beslenme, düzenli uyku, sıfır televizyon, forum ve youtube hariç sıfır sosyal medya, sıfır alkol, sıfır sigara, sıfır kimyasal ilaç, sıfır stres. son iki yıldır bu düzendeyim ve bunu yaptığımdan beri hastalanmıyor, asla üşümüyor, yorulmuyorum. astigmat varken neredeyse yok denecek hale geldi. damacanasından saklama kaplarına kadar plastik eşyaları mutfaktan çıkardım ve onların yerine cam ve ahşap ürünleri ikame ettim. tamamen doğal diş macunu, vücut şampuanı ve bulaşık deterjanı buldum aldım. çöp poşetleri kokulu bambu falan diyor ama ne kadar doğru onu bilemiyorum. o da nazarlık olsun. hayırlı cumalar.

alırım bi maşallahınızı. günde çift antrenman yapıyorum. çiğ karabuğday ekmeğinden köy sütüne kadar, anzer balından köy yumurtasına kadar, kendi yaptığım lor peynirinden ev yoğurduna kadar ve daha da fazlasıyla tam organik beslenmeye geçtim. düzenli beslenme, düzenli uyku, sıfır televizyon, forum ve youtube hariç sıfır sosyal medya, sıfır alkol, sıfır sigara, sıfır kimyasal ilaç, sıfır stres. son iki yıldır bu düzendeyim ve bunu yaptığımdan beri hastalanmıyor, asla üşümüyor, yorulmuyorum. astigmat varken neredeyse yok denecek hale geldi. damacanasından saklama kaplarına kadar plastik eşyaları mutfaktan çıkardım ve onların yerine cam ve ahşap ürünleri ikame ettim. tamamen doğal diş macunu, vücut şampuanı ve bulaşık deterjanı buldum aldım. çöp poşetleri kokulu bambu falan diyor ama ne kadar doğru onu bilemiyorum. o da nazarlık olsun. hayırlı cumalar.
Maşallah maşallah maşallah belli zaten beyfendi omuzlar geniş bir kas yapısı mevcut nazarimiz degmesin :d

@Serçe popo vakumlatma ne ya ilk kez duydum kfjfjjf
Ben bir tarafımı vakumlatamam. Huylanırım bir kere. Dokunsalar ciyaklıyorum.
biz kitaptan devam en iyisi.
protez tırnak düşünüyorum ama

Bi kerelik degil ki surekli istiyor yapinca.. bu yatirim mi yoksa yatirimi cokertmek mi bilemedim..

Çıksaydı iyiydi ya İplikçi Nedim..

Paraciklarimm

Vallahi işte elimizden geldiğince yatırıyoruz kaldırıyoruz, falan... Ay yok ben yatırım yapamam, yarına çok var Allah büyük, yarının rızkına yarın bakarız. Bugün yaşayalım.

Geri