ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en iyi yatırım kendine yatırımdır.......
botoks, cilt bakımı, biraz da iç huzur......
borsa düşer, cilt düşmesin.... aman....
Danla bilici görünce popo da herkes bir kez daha düşünsün derim enjekte edilen kimyasal bütün vücudunda geziyormuş ve miğde bulandırıcı sürekli aldirmak zorunda kalmış ameliyat ile en güzeli squat bence :dbiz bunları hep konuştuk.... anlattık....
Maşallah maşallah maşallah belli zaten beyfendi omuzlar geniş bir kas yapısı mevcut nazarimiz degmesin :dalırım bi maşallahınızı. günde çift antrenman yapıyorum. çiğ karabuğday ekmeğinden köy sütüne kadar, anzer balından köy yumurtasına kadar, kendi yaptığım lor peynirinden ev yoğurduna kadar ve daha da fazlasıyla tam organik beslenmeye geçtim. düzenli beslenme, düzenli uyku, sıfır televizyon, forum ve youtube hariç sıfır sosyal medya, sıfır alkol, sıfır sigara, sıfır kimyasal ilaç, sıfır stres. son iki yıldır bu düzendeyim ve bunu yaptığımdan beri hastalanmıyor, asla üşümüyor, yorulmuyorum. astigmat varken neredeyse yok denecek hale geldi. damacanasından saklama kaplarına kadar plastik eşyaları mutfaktan çıkardım ve onların yerine cam ve ahşap ürünleri ikame ettim. tamamen doğal diş macunu, vücut şampuanı ve bulaşık deterjanı buldum aldım. çöp poşetleri kokulu bambu falan diyor ama ne kadar doğru onu bilemiyorum. o da nazarlık olsun. hayırlı cumalar.
Deli gibi vakum talebi var inan :d@Serçe popo vakumlatma ne ya ilk kez duydum kfjfjjf
Ben bir tarafımı vakumlatamam. Huylanırım bir kere. Dokunsalar ciyaklıyorum.
biz kitaptan devam en iyisi.
protez tırnak düşünüyorum ama
Ne işe yarıyorDeli gibi vakum talebi var inan :d
Sence angie ?? :ddNe işe yarıyor
Cidden duymadım. Büyütüyo mu napıyor kfkfkSence angie ?? :dd
Şekle sokuyor ve çıkık durmasını sağlıyor angie ban yiyeceğim senin yüzünden şimdi.... ShshsCidden duymadım. Büyütüyo mu napıyor kfkfk