Kendinden Küçük Biriyle Birlikte Olmak

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Benden 1 gün küçük olup arada bir abla diyen sevgilim merhaba ehehe

Sevgi anlaşmaktır.
Ben kendimden bir yaş küçüğe direkt kardeş moduyla yaklaşırım.
Çok sorun değildir,kişisel istekler,sevgiler ön plandadır.

72Jr4v.jpg

Eğer bunu savunuyorsanız,gerçekten seviyorsanız sorun değil.ama savunmuyor veya sevmiyorsanız zaten konuşmak mantıksız.insanlar asla yapamayacakları şeyleri söylemeye bayılır...

5 yaş gibi bi fark yoksa sorun etmem eskiden çık takıntılı idim: )

olgunluk ve düşünceler örtüştüğünde hiç bir problem göremediğim bir durumdur çok olasıdır

Hiç yaşamadım böyle bişey nasıl bir duygudur bilmiyorum ama bana ters böyle bi ilişki :T:

Kız büyükse çok kötü:/ 1 yaş filan neyse de bazıları kendinden 4 5 yaş küçük erkekle sevgili oluyor:T:

Kzı büyük erkek küçük ise bu bildiğimiz sübyancılıktır.

Ve ben Selena Gomez kadar uçan kimseyi görmedim. :T:

Neden olmasın ki. İlla yaşıt mı arayacaksın. Düşünceler uyuştuktan sonra olabilecek bir durum.

Ben benden kucuklerle hep daha iyi anlastim :p
Citir seviyormussam demek :p

Buyuklerin tribinden, kendini bilmisliginden, kor inadindan s1k1lmissam ya da :p
Isin garibi, benden kucuk olanlar hep daha olgun oldu. Neymis olgunluk yasta degil, kisilikteymis :p

Yasitlarimla bile anlasamazken kendimden kucuk birini dusunemiyorum bile :T: Erkegin olgunu makbuldur. Kendimden kucuk biriyle bir birliktelik yasamam.

3 yaş hade bilemedin 4 yaş olsun max. o da... Kabul edemem ama hade ettik diyelim. ama 4'ten büyükse hiç iyi karşılamıyorum.

Bi akraba evliliğine bi de yaş sınırı olmamasını ne anlarım ne kabul ederim ne de hoş karşılarım.

Gayet normal bir durumdur.
Durumun ciddiyeti ile beraber aile tarafından hoş karşılanmayacaktır.

İyi ki küçüksün benden yoksa bu sözünü hatırlatırdım sana :)

ben 28 sevgilim 33

Geri