Kendime Notlar;

Konu sahibi son olarak 4760 gün önce görüldü

“Bizim gibilerin hayatında güzellikler, kısa süren aydınlıklardır. Bizim gibiler, başkalarının yaşantılarına kısa bir süre için girerler.”
— Oğuz Atay

Nasıl oluyorda tam uykuya dalacakken aklıma gelip uykularımı kaçırabiliyorsun? Hiç anlamıyorum.

Bunun adı aşk; uyutmuyor, yaşatmıyor, nefes aldırmıyor.
En kötüsü de..
Öldürmüyor.

Özcan Bülbül

Sonra, daha kısa kollu kazaklar giymeye başladım. Elimi tutan kimse yoktu, bunu herkes görsün istedim.

ö.s.ö

Nefret ettikleriniz sizi incitemezken, en çok sevdikleriniz acımasızca kırar.Bu yüzden unutulmaz acılar vücuttu değil, yürekte olur.

ö.s.ö

Ya beni, benim seni sevdiğimden daha az seversen.
Kahretsin,
Beni bundan daha fazla ne kırabilir..

ö.s.ö

Göğsümün ortasında bir ağrı..
Biliyorum, sensin..

Özcan Bülbül

İnsan çok çalışıp yeterince para kazanırsa hayalindeki arabayı, daha çok çalışırsa evi, biraz daha çok çalışırsa hayalindeki aşkı satın alabilir.

ö.s.ö

Evet yalnızlığa, oda dolusu sessizliğe, insan dolusu sensizliğe dayanıyor insan, dayanıyor da bir soru kalıyor geriye "acaba hayatında biri var mı" diye,
aklına getirmeye korkuyor insan..

ö.s.ö

Kahretsin..
koca yaşamdan istediğim tek şey bana sarılman..

ö.s.ö

Sana da yazık, kimse seni benim kadar sevmeyecek..

ö.s.ö

Aramızdaki tek şey, biraz mesafe..
Hani içsek biraz, ya sen koşup geleceksin ya ben..

ö.s.ö

"Günlerce aramaz, sormaz, konuşmaz, mesaj atmaz.
Sonra; bir “Merhaba” der yine o kazanır."

"Dünya benden saklanabileceğin kadar büyük değil.."
Murat Menteş

"İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur; ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz."
Maya Angelou

"Bir kaç yıl sonra hiç görüşmeyeceğimiz insanlar için kendimizi neden üzüyoruz ki ?"

"Sevdiğini belli et. Gizlemek, başkalarına fırsat vermektir."

"Bir şeyleri bıraktığını söylemiştin
ilki ben oldum"
Gökhan Meşe

"Yorgunluk! İlerliyor. İlerliyor. Ve ben,sessiz bir bibloya dönüşü veriyorum. Hayatlarınızın tozlu raflarında…

Geri