Oyun Kendime not

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 275 gün önce görüldü
Her haltı “amman bir daha mı geleceğiz dünyaya” diye diye yiyorsun.yol güzel aynen devam

[YOUTUBE] 9G2HXihPjRU[/YOUTUBE]

..

İyi düşün, gülümse ve hiç birşey olmamış gibi yaşamaya devam et ;)

Sen ki ne olursa olsun hic degisme. Kendini al karşına konuş. En çok kendini sev, en cok kendine değer ver. En başta kendine haksızlık etme. Cevabını bildiğin sorularla aklını yorma. Kabul et degistiremedigin şeyleri. Kötü şarkıların en güzel kısımlarını ezberle. Kötülüklerden uzak bir pencere kenarında bir şeyleri bekle. ama bir insanın seni anlamasını bekleme.
Hiç farkına varılmayacak yerlerde mümkün olmayacak kadar güzelsin sen.

Böyle olması gerekiyormuş demek ki. Nasip etmeyen Mevla'nın da vardır bir bildiği.

Yıkıldığın zaman altından kalkabileceğin hayaller kur.

Kendime dönüyorum...İçime...
Kireç kuyusu sanki içim.
Kendine akıyor durmadan.
Yorduklarım bağışlasın.

Hayatında değer verdiğin ender insanlar var, hep senin doğruna göre davranmak zorunda değiller. En azından kendilerine sabretmek, katlanmak zorunda olduğun zamanlar olmalı. Hep insanlar mı senin aksi yönlerini görmezden gelecek, sen de gelmelisin. Tamam değer verdiğinden bazı şeyleri gurur meselesi yapabiliyorum ama, benim dünyamda değerli olan arkadaş, dostlarım vazgeçilmez ve kazanılması zor insanlar.. Bak, hayatından karmaşa ve dramı eksik olmayan o kadar insan varken, senin bu basit olarak karşılaştığın şeyler nedir ki...

Hepinize Elveda. :((
Menemen (sıcak fırın ekmeği banmalı olanından)
hemen peşine kaymak, fındık ezmesi ve bal
ve sonrasında mis gibi taze şekerli çay.

Merhaba sekersiz cay, detox suları, merhaba yedikce yemek istemedigim şeyler. asfgjk

• Beğen
Tepkiler: Dem
Acılar tıkandıkça bende
Hep seni seslendirir
The Godfather Theme Song

Geri