Kendime itiraf etmem gereken şeyler var ama hatırlamıyorum.

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
tumblr_mour08HtyH1rb78cdo1_500.jpg

BizAllah’tan korkan insanlarız;
Bu yüzden sevdiğimizi, sevdiğimizin gözüne bakarak söyleyemedik.
Hep avuçlarımıza koyup diledik​
:)

Neden mutsuzsun? dedi.
Mutsuz değil, beceriksizim dedim.
Sizin gibi mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum.
Hepsi bu…

Sizdeki 3 şeyi görebilen insana güvenin. gülüşünüzün arkasındaki kederi, öfkenizin ardındaki sevgiyi, sessizliğinizin arkasındaki nedeni.

Nasılsa elimin altında deme!
Sabah binbir emekle yaptığı makyajı,
Akşam hiç düşünmeden bir mendille silen varlık,
Seni mi unutmayacak ?

Küçük İskender

[YOUTUBE]hTo7swijV4E&feature=player_embedded[/YOUTUBE]​

''Eğer seni öpmüyorsam, öpmek istemediğim için değil, öpmeye
kıyamadığım içindir. Ben öyle bir adamım, bunu senden iyi bilen yok. Gözlerine bakmıyorsam, bakmayı sevmediğim için değil, bana baktığında her şeyi unuttuğum içindir ve bunu da senden başka bilen yok. Ben öyle bir adamım, hep söylüyorum ya, gelişine seviyorum seni... Bana gelişine, yine gelişine... Ve içimde bir adam var, susmuyor hiç, seni nereden tanıyor, onu da bilmiyorum. Aynı kızı seviyoruz biz.''

Ahmet Batman / Soğuk Kahve

Bizi Üzeni, Biz Üzemiyoruz.
Peygamber Sünneti Diye, Sadece Susuyoruz ..​

‎''Nasılsın'' diye mi soruyosun ?
Koskoca boşluk düşün , Koy ortasına kendini , Haykırdığında sesinin çıkmadığını , Seni kimselerin duymadığını farz et .
Beni özle şimdi , Daha özle , Daha çok özle ;
Öl bensizlikten şimdi .

Eskiden utanınca yüzü kızarırdı tüm ergenlik kızların.Şimdi yüzü kızarınca utanır oldularsa, Suçu kimde bunların?
Eminim eskiden anneleri yaprak kuruturlardı defterlerinde.
Adları Ayşe, Adları Fatma, Nesrin, Gülsüm en çok da masum..İçinden ok geçen karalama kalpler çizerlerdi..Hepsi biraz kareli defter, biraz kurşun kalem,Biraz da teneffüs saati gülerlerdi..Sevmek o zaman yaralı bir kalpti,Sevmek o zaman utanmak demekti
Aşk, henüz ayağa düşmemişti!
Sevmek belki de biraz utanmaktı.

Sevmek o zaman tertemiz bir hayaldi ..Sevmek o zaman yabanıl bir umudun değmediği .. Sevmek şıpsevdi bir iştah değil .. 
Sevmek Uzak… Çok uzak bir evin penceresinde,Sabırlı bir beklemeyle sulanan Bembeyaz bir menekşeydi,
Kuzum değişmeyen neydi Eskiyen ne ? Zaman mıydı değişen,Yoksa değişmek kirlenmek için bir bahanemiydi? Biz mi büyüdük .. Ar yıkanmaz mı artık utançla, Geç mi kaldık yoksa? Geç mi kaldık avuçlarımızdan kayıp giden sabahla …

4rjs3nnm.jpg

Şefkat öyle bir dildir ki,
sağır da işitebilir, kör de okuyabilir.

Sonra ''canım'' dedi.
Aklımı kaybettim, canı mıydım sahiden?

Bir kadını neden severiz ?

Güzel dudakları olduğu için mi ? pürüzsüz teni yada güzel vücudu olduğu için mi ? Ya bir gün haz duyduğunuz o vücud veya dudak güzelliğini kaybederse?

Yine de sever misiniz o kadını ? Geceleri şarkılar fısıldar mısınız ? Yoksa güzel vücudu olan başka bir kadın mı ararsınız ?

Allahı neden seviyorsanız kadını da o yüzden sevmelisiniz. Güzelliklerin yaratıcısıdır kadınlar, var olduğuna inandığınız kutsal varlıklardan çok daha gerçektirler.

Ve güzel, her şekilde güzel. .

Geri