Kendiliğinden Soyulan Muz

• Kullanıcı DenizZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3023 gün önce görüldü
Muz kadar çabuk, kolay soyulan o kadar az meyve var ki.. Hele onun gibi kendi kendine soyulan meyve hiç yok.

Bakalım, muz bu işi nasıl başarıyor?

Olgun bir muz bulduktan sonra kabuklarmı baş taraftan 1-2 cm. kadar kesin. Muzun rahatlıklageçebileceği kadar genişlikte ağzı olan bir süt şişesinin içine azıcık ispirto dökün, ölçüyü kaçırmayın şişe gümleyebilir!

Kibriti atıp ispirtoyu yakar yakmaz, muzun soyulmuş ağzını şişenin ağzına kapatın.
İspirto yandıkça, muz lüüüp! diye içeri çekilecek, bu arada içeri sığamayan muz kabukları şişenin dışında kalarak soyulacaklar.

İşin nedenine gelince; ispirto yandıkça oksijen harcar, yeni oksijenin tek giriş yeri olan şişenin ağzında da muz olduğu için onu içeri çekmek zorunda kalır.

Biz buna striptiz yapan muz diyelim.

adam gibi elimize alıp soysak olmuyo muydu acaba :m

O değilde alt tarafı muz yiyeceğiz yani :D

ya muz deyince geçen tv de muzu pişirip yediler. Çok şaşırdım bunun hakkında da konu sahibi bi araştırma yapsın lütfen. .

muz pi$er kizartilir yagda sonraada cikolataya bandirilip yenir :zuha:
ama cok igrenc otesi :o
aklima takildi o kendi kendne soyulan muz yenilmezki o deneydensonra
arkada$ meyveye yazik ya iki snye soy ye :dusun:

aklıma breaking bad den bi sahne geldi.

xEJojv.jpg

Ben bile bu kadar üsengeç değilim, bi muzu da soyamayacaksak ölelim :m

ben olgun muz sevmem taze yesilimsi severim. Ayrica o kadar zahmete ne gerek var yok efenim biraz kesiceksin siseye koyacaksin ispirto aticaksin sonra kibriti cakacaksin sadist miyiz biz :m Ayrica neden sut sisesi ? .P

ben olgun muz sevmem taze yesilimsi severim. Ayrica o kadar zahmete ne gerek var yok efenim biraz kesiceksin siseye koyacaksin ispirto aticaksin sonra kibriti cakacaksin sadist miyiz biz :m Ayrica neden sut sisesi ? .P

tamam sen kabuğuyla ye vitamini kabuğunda hem :D

o kabuk yenecek :D

sağolasın muzu tercih ederim :D (kabuksuz)

ne pissin ya sen ye bunu :D

Geri