Kendi ses kaydımı dinlediğimde

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Bazen kendi sesimi cidden beğendiğim oluyor, keşke şarkı söyleyebiliyor olsaydım diyorum çok imreniyorum.

Yer altindan Notlar.

Aa merak ettim bak şimdi, hani olurda atmak istersen bir dinlemiş oluruz. Elbette bunun bilimsel bir açıklamasıda var.

Bir dönem radyo&tv spikerliği yapmıştım bende. İlk zamanlar bu durum bende takıntıya sebep olmuştu "bu ne ya b.k gibi ses filan" gibi. Neyse ki zamanla aştım.

Sesimi beğenmemek değil de 'bana ait olmadığı hissine kapılmak' şeklinde ifade etmek daha doğru olacaktır ki bu da sanırım kayıt ile alakalı bir durum olabilir. Radyoda hiç konuşamam galiba:) Tebrik ederim seni çünkü canlı yayın bambaşka bir olay.

Arada güzel olduğuna inanıp şarkı falan söylüyorum ama bence o kötü sesin içinde de bi güzellik, bi samimiyet var... Bazen de etkili bir tona getiriyorum galiba çünkü etkileniyorlar, ilginç ama gerçek.

Gifteki kadın gibi oluyorum, kendi sesimden hiç hoşlanmıyorum. Bir insanın sesi çocuk gibi olmamalı.

Ne gülesim geldi be.

Majik ses kaydinda kufur argo varsa bizi hic ugrastirmadan kendine 3-5 gun yasak koy azizim.

Ses kaydi gonderdigim oluyor tabi ki ama genelde aramayi tercih ediyorum. Cok onemli bir konuysa ve konusamayacak durumdaysam gondermeden muhakkak bi tekrar dinlerim.

@x dinleyebilirsin herhangi bir argo göremiyorum. seksi kelimesi de argoya tabii ise sileyim ben üyeliğimi 3-5 gün kesmez.

Hiç duymadığım bir ses tonu sanki

yok yok o değil senınle olan en son konusmayıda aldım. senın sagın solun pek bellı değil :D

hanı ıkı gun sonra ben bunu demedım dersen kanıt olarak :D

mesele cok derın Bahtiyar yorma benı :)

sadece gecmısı hatırlatmak ıcın senden öğrendım kayıt almayı :D

Hata bende kanka ortalık yere paylaştık birkere.:D

Geri