kendi kişisel sayfam. kendime ait.

Konu sahibi son olarak 3271 gün önce görüldü
burası benim günlüküm olabilir mi. olamaz deseniz ne değişicek ki ? kimse okumasın ben içimi dökeyim. bu arada nick imi değiştirmenizi rica etmiştim yetkili bi abiye benzeyenler amaaa... bi el atın ya benm için öneimli bu nalet nick i aldığım güne nalet olsun :mks:

evet.. günlerden perşembe. yarın 19 mayıs olduğu için içimde bir heyecan var ki sormayın a dostlar.
belki müdür insafa gelir de normal işçiler gibi biz de resmi bir tatil gününde tatil yaparız.
nitekim hayallerim var evde yalnız kalıp bütün gün pijamalarımla tv izleyeceğim. canım istediğinde sigara yakacağım. uzanıp kalkacağım. evet bunların hepsini yapmak için ekstradan bir izin gününe ihtiyacım var.. ver şu izni be.. ya da erken sal bizi he ? o da olur be hadi be müdür..

bir erkeği çok üzdüm.. vebalini taşıyorum biraz ağır. üstelik bana hiç kötü söz söylemedi. bu beni daha da beter üzüyor. tamam belki benim düşündüğüm kadar önemsemedi beni. ama hissediyorum. ki benim bile içim çok kötü, karışık kafam. sen nasıl üzüldün kim bilir.. sana bu hayal kırıklığını yaşattığım için çok özür dilerim.. seni mi. hala seviyorum aslında. ama olmazlar var işte. hay ben onların ağızlarına...

birazdan görücem seni :( korkuyor tırsıyorum. duygularıma güvenemiyorum. beni deli diye alsalar hakları var. devrelerim karışmış benim belki düzeltip geri verirler..

aman da laflara bak neler yazmışım. nick imi değiştiren yetkili abiye teşekkürlerimi sunarım.
lakin bundan haberim olmadığı için foruma giremedim :D eski nicki giriyor giriyor çıktırılıyordum... sonra tabiki parlak zekama ve önsezilerime dayanarak bu işi de başardım. alkışları duyar gibiyim.

dün terapiye gittim. anlattım. pek sevimsiz bir vakit. boşluktaymışım da ondan yapıyormuşum bunları. doğru söylüyor.

özgürlük duygusunu tatmak istiyorum artık. çok uzun zaman oldu :bekle

Geri