kendi kendinize konuşur musunuz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

kendi kendinize konuşur musunuz?

• Evet

Kullanılan: 23 79.3%
  • Hayır

Kullanılan: 3 10.3%
  • Deli miyim ben?!

Kullanılan: 1 3.4%
  • kendi kendime mi konuşurum?

Kullanılan: 2 6.9%

• Kullanılan toplam oy
    29
Kendi kendine konuşan insan daha zekidir diye düşünüyorum.Aklınızdakileri netleştirir,hatırlamanızı sağlar,yeni şeyler bile keşfedebilirsiniz:)
Kararlarınızda daha kesin tavırlı olup, hatta bilinçaltı temizliği yapabilir,gözden kaçan ne varsa delilik sırasında farketmenizi bile sağlayabilirsiniz.İyidir delilik iyi:)
Aslında ben de iyi bir deliyimdir:)

"Kendi kendinize konuşmanın bir faydası, en azından birilerinin sizi dinliyor olduğunu bilmektir."
Franklin P. Jones

İçsel sohbettir,zihnin meşguliyetidir,inzivaya çekilmiş düşüncelerin uyanmasıdır.
Bazı anlar çok güzeldir:))

oturup şöyle iki lafın belini kıramadık

ah şu insanlar

Demin tartıştık gideridin gidemezidin yukardan aşağı şılak meğer konuşmayı birakip kendimi dövmeye başlamışik sonunda ben kazandım tabi gidiyok

Evet çokça, işteyken söylerim yanımdaki abi efendim der yok kendi kendime konuşuyorum derim..

Eskiden cok yapardim fecii rahatlatirdi
Biraktim birakali ofke kupuyum :liv:

Bazen dosya değerlendirirken derim; ''Hımm demek böyleymiş, gözden nasıl kaçırmışsın yahu, bundan dolayı 1/6 indirim uygulasak nasıl olur'' gibi cümleler çok kullanır kendimle konuşurum :)

Tabii ki, her zaman. Şuan konferans verebilecek seviyedeyim.​

Elbette; içim sıkkın olduğunda , anlatamayacağım durumlar olduğunda , anlayacak insanlar olmadığında zihnimde çınlayan kelimeleri ufak ufak dudaklarımdan dökerim.
Rahatlatır, içimin sıkıntısını alır.
Bazen de yazarım.

Geri