Kendi kendine gelin güvey olmak

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Senin haberin olmaz ama ya sevgiilinz vardır yada aşkınız :mnyk: ama bundan sizin haberiniz yokturdur :63izs7n:

Birde bunu yara mevzusu haline getirenler vardır, ne boş takıntılar.

asdfsadfsadfdasfdsafksadfsadlfjsadfas Medusa neredesin ? özledim evlenmişsin galiba neyse görüşürüz

Kim olduğunuzu ne olduğunuzu ne yaptığınızı ne yapamadığınızı niye yaşadığınızı vs gibi durumları sorgulatır insana.

millet beni
7/27 sevişiyor sanıyor
üç tanede benden olsun
uyumlu olsun

Ben de namusumla chat yapıp forumlarda takılıyorum. Gelin arıyorum helal süt emmiş.

Ben bu tabirin anlamını yanlış biliyorum sanırım. Yalnış da olabilir.

Ben bu tabirin anlamını yanlış biliyorum sanırım. Yalnış da olabilir.
Bu if.comca anlamı jujuşkom sözlük anlamı olmayabilir ya da sen yanlış biliyorsundur, kesin öyledir. Sağlık olsun aşkımsu.
Şu an gözlerim yanıyor adapte olamadım.

Bahane sözlük konusu bu tdk degil ;) çok mana aramayın o güzel kafalarınızda

kLara hanımcım son olaylar sizi fazla germiş ama burası sözlük olduğu için zaten istediğimiz gibi yorumluyoruz, alınıp gerilmenize gerek yok efenim. Manayı da severiz hem, güzel kafalarımıza sağlık ama hedef almıyoruz eğleniyoruz. Tavsiyemizdir, tşk.

kLara hanımcım son olaylar sizi fazla germiş ama burası sözlük olduğu için zaten istediğimiz gibi yorumluyoruz, alınıp gerilmenize gerek yok efenim. Manayı da severiz hem, güzel kafalarımıza sağlık ama hedef almıyoruz eğleniyoruz. Tavsiyemizdir, tşk.

Ben gayet egleniyorum merak etmeyin siz eğlenmek amaçlı açılan başıklar zaten “bahane sözlük” konusu diğer açılan konular gibi yorumlarnızla eğlenebilrsiniz tşk.

---Mesaj 23:57 de Eklendi ---------- Önceki mesaj 23:55 de Eklendi ---

kLara çok tatlı bence. Tam gelin olacak kadın.. (kalp)

Run dimi 50li yaşlara gelince gerdirmeyede gerek kalmaz bak gerginmişim zaten ;D

Geri