Kendi Çizimlerim!!!!!

Konu sahibi son olarak 3386 gün önce görüldü
PqR8Q8.jpg

Boş zamanlarımda çizim yapmayı seviyorum.
En büyük hobim resim yapmaktır.
İnanmıyosanız imzalı resimlerimi de atabilirim.
Bu çalışmamda Sky ile olan dostluk bağımı subliminal mesaj olarak sizlere aktarmaya çalıştım.
Asla ç'alıntı değildir, bizzat ben çizdim. Facebook, instagram gibi sosyal hesaplarınızda çizimlerimi izinsiz alıp paylaşmayın, emeğe saygı!!!!!

ya bırak nası çizecen sen bunu resmen çalmışsın :D ayrıca sky nin papyonu ile senin tokan aynıymış kombin mi yaptınız :D

ya bırak nası çizecen sen bunu resmen çalmışsın :D ayrıca sky nin papyonu ile senin tokan aynıymış kombin mi yaptınız :D

Soğuk kahvenin eteği var evette sky çıplak mı banamı öyle geldi yada niye çizim teknikleri aynı değil mesela demi ? :/

Soğuk kahvenin eteği var evette sky çıplak mı banamı öyle geldi yada niye çizim teknikleri aynı değil mesela demi ? :/

Off Josecim susayim dedim ama sanattan anlamadigin o kadar belliki. Nü calisma oldugunu anlayamayacak kadar uzaksın bu sanattan :D:D:D:D

Soğuk Kahve Eline sağlık kankim. Hayatımda hediye almamış birisi sayılırım. Gece gece bu hediyen çok güzel oldu. Ellerine sağlık. :)

Yasina veriyorum ben. Yapti boyle bi hata gordu sonuclarini. Bir daha yapmaz.

Nü mü jose kalk gidiyoruz kanka bizi aşar :D

Vallahi o kadar gelmişsiniz bi nü'nüzü çizmeden birakmam :D:D:D:D

Ha şimdi çaktım tamam:T:

Ne kadarda einstein bi erkek <3

@Soğuk Kahve Eline sağlık kankim. Hayatımda hediye almamış birisi sayılırım. Gece gece bu hediyen çok güzel oldu. Ellerine sağlık. :)

Rica ederim kardeşim. Bu sanata yeni gönül verdim şimdilik bununla idare et ben daha sana nelerini çizerim :D:D

Soğuk Kahve Eskiden bende çizerdim. Feci bir kaza sonucu bıraktım. Bende senin resmini çizerim artık :D

Sky'i cok merak ediyordum gozumde canlandi suan :D
Cibik bacakli kankiler sizi :p

bizi zurnanın zırt dediği yerden başkası kurtarmaz Nü bana da hoş gözükmedi gidelim hadi.

Ben mümin bir sanatciyim. Nü cizerken bile 1 gram frikik vermem efendiler.
Yok çok ironik bi konu ondan dedim. konuya girmeden anlardık :D

Bir gün cok buyuk bir sanatci oldugumda bu soylediklerine pisman olacaksin :ofkelendim:
Yasina veriyorum ben. Yapti boyle bi hata gordu sonuclarini. Bir daha yapmaz.

Elimde dumanı tüten şey de sensin bu arada. Subliminal mesaj diye boşuna vurgulamıyorum kamki :D:D:D

Soğuk Kahve yorumlarda bile sümblgbdffd mesaj veriyorsun.
Hem einstein diyorsun hem küçük harfle yazıyorsun hemde mememetali vari konuşmalar yapıyorsun are you mason ?
/einstein dedin hava yaptı ingilizce ondan yahu .d

Geri