Kendi cevaplarım

• Kullanıcı climax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kullanıcı Destek Talepleri
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Şimdi bir konu var diyelim yüz sayfa cevap yazılmış.

Belli ki ben ona bi yorum yapmışım bir ara. Ama ne yazdım ne zaman yazdım hatırlamıyorum.

Ekşi sözlükteki gibi "başlıkta ara > benimkiler" diye bi fasilite niye yok.

Naapacan ben yüz sayfa ekran mi kaydırcam

aynı soruyu defalarca sordum, hiçbirinde yanıt alamadım.
evet, lütfen şu sorun bir an önce çözülsün artık.

Şimdi bir konu var diyelim yüz sayfa cevap yazılmış.

Belli ki ben ona bi yorum yapmışım bir ara. Ama ne yazdım ne zaman yazdım hatırlamıyorum.

Ekşi sözlükteki gibi "başlıkta ara > benimkiler" diye bi fasilite niye yok.

Naapacan ben yüz sayfa ekran mi kaydırcam
Arama butonundan "Bu konu" diye seçip, kullanıcı bölümüne de nickini yazdığında, o konu içindeki tüm yorumların listeleniyor. Bu özellik çok uzun zamandır var.

Arama butonundan "Bu konu" diye seçip, kullanıcı bölümüne de nickini yazdığında, o konu içindeki tüm yorumların listeleniyor. Bu özellik çok uzun zamandır var.
Olur mu canım öyle saçmalık. Konu başlığında avatarına tıklayıp "bu konuya 6 mesaj yazmışsın" diyebiliyo sistem. Onu diyen sistem o mesajlara da giden yol vericek. Bunları yapın. Her taraftan fışkıran billboard gibi üye imzaları canımı sıkıyor zaten. Bak elim ayağım titriyo sinirden :D

Olur mu canım öyle saçmalık. Konu başlığında avatarına tıklayıp "bu konuya 6 mesaj yazmışsın" diyebiliyo sistem. Onu diyen sistem o mesajlara da giden yol vericek. Bunları yapın. Her taraftan fışkıran billboard gibi üye imzaları canımı sıkıyor zaten. Bak elim ayağım titriyo sinirden :D

Sakin ol, tek derdimiz bu olsun.:)

Teknik detayları @RK bilir.

• Beğen
Tepkiler: RK
@climax hocam normalde xenforoda böyle bir özellik yok. ama eklentiyi geliştirdik. konuya mesaj yazıldıysa, en ustte mesajlarım butonu aktif olacaktır.
sanırım tam olarak istenilen buydu.

1778786819683.png

Evet daha önce ne yazdığımı önemsemiyorum ama yeni attığım post öncekiyle alakasız olunca da objektiflere yakalanabiliyorum.
Bir keresinde W bunu tespit etmişti. İlk yorumuma "hmmm" smileyi, ikincisine de "hmmm" smileyi atmıştı.
Çelişkili ifadelerimi pardon yorumlarımı bulmuştu dedektif gadget gibin aynı konuda ama arada var 13 yıl.
Taaa 2014de başka bişiler yazmışım, yeni yorum başka, 12 - 13 yılda fikirler de denişebilir ama bence ya.

İkizler burcu olduğum ne kadanda belli ama değil mi? (:

Geri