kendi calismam...

Konu sahibi son olarak 5041 gün önce görüldü
Kendi calismalarimiz katagorisini bulamadim (forum genis olunca) buraya ekledim umarim bir sorun olmaz ve umarim begenirsiniz.

Internetten, ornek duvar stickerlara baktim, bakarak once bir patron kagidina cizdim daha sonra duvarima uyguladim. umarim begenirsiniz :)
ablam evlendi ve odami tekrar dekore etmekle mesgulumde :) duvarima cicek cizerek basladim. :) cicegin yukarilarinida simledim ama fazla belli olmuyor, isik tutunca belli oluyor o yuzden cicek uzerine gelecek sekilde tavana spot lambalar takmak istiyorum :)

e39708efded3dd5ed3c83407ffb433aa.jpg

gerçekten çok iyi bende yaptım ama profilden deniz feneriydi bnmki ışıkladırmayı kesinlikle yap mesla ben deniz fenerine modern saat yanına çizdim çok hoş duruyor tvsiye ederim çiçeğe daha uygun olur

evet,dusunuyorum bakalim hayirlisi :)

ablamlarda cok begendiler, simdi kendi evlerinede isityorlar tabiki farkli modeller.
sende eklersen sevinirim, gormek isterim.

erkek arkadasim, ugrasip yorulma ben alayim dedi ama ben, kendi emegim olan seyi severim.
kendi emegim olsun istedim. dedim alacak olsam bende alirim, ben kendim yapmak istiyorum :) yaptimda neyseki...beceremicem diye korkmustum. aslinda 7-8 yil once istiyordum anneme hep cizicem diyordum annem kiziyordu ne duvar boyamasi diye. simdi diyorum oturma odasinada cizecegim annem cizz diyor (diyorum onceden kiziyordun baktin guzel yaptim istiyorsun degilmi ) guluyor :)

Gerçekten güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.

tsk ederim begenmenize sevindim. Firsat buldugumda diger calismalarimida eklerim insaALLAH.

Güzel bir çalışma :cici:
Emeğinize sağlık.

begenmenize sevindim. bulabilirsem digerlerini paylasacagim

Çok güzel durmuş , Emek var.
Eline sağlık.

Geri