Kenan Evren'in Yüz Karası Marifetleri

Konu sahibi son olarak 1280 gün önce görüldü

page_idamlar-iskenceler-gozaltilar-iste-12-eylul-darbesinin-korkunc-tablosu_361046766.jpg

650 bin kişinin (Her 63 kişiden biri) gözaltına alınması.

5273fd980506682a00e8997d.jpg

1.5 milyon kişinin fişlenmesi

gozyaslarina-bogulduvideo.jpg

230 bin kişinin yargılanması.

darbe49.jpg

7 bin kişi için idam cezası istenmesi.

1.JPG

517 kişiye idam cezası verilmesi.

SAYGI-SALONU-2.jpg

171 kişinin gözaltında işkenceden ölmesi

fft99_mf2576629.Jpeg

50 kişinin idam edilmesi

231982-12eyluldarbesi10.jpg

30 bin kişinin işten atılması.

10660985_10152465310809164_855187053_n.jpg

14 bin kişinin vatandaşlıktan çıkarılması, 30 bin kişinin mülteci olması.

12-eylul_685493_m.jpg

3.974 öğretmen ve öğretim üyesinin işten çıkarılması.

darbe02.jpg

Cezaevlerinde 299 kişinin ölümü.

maras-olaylari-476129688451771103324.jpg

227 kişinin "kaçarken", "çatışmada", "doğal ölümle", "intihar ederek" ölmesi.

evren.jpg

gen%C3%A7%20karikat%C3%BCr%201.jpg

karikatur2.jpg

kenan+evren-M%C4%B0ZAHHABER.jpg

4111.jpg

He he...Zebanilerle iyi eğlen Amerikan uşağı...

Bakmayin simdinin muktedirlerinin hayatinin son doneminde Kenan Evren'e dusman kesildigine, zamaninda Ozal'in, Erbakan'in, Fethullah'in, o donem onemli bir sahsiyet olmasa da Tayyip Erdogan'in minnet duydugu, elini optugu insandir Evren.

Ozellikle Tayyip Bey'in "ben o'nun devamiyim" dedigi Turgut Ozal'in Evren'e Basbakanlik damgali resmi mektuplarini okursaniz (internetten bulunabilir) baskasi adina utanmak duygusunu kokune kadar yasarsiniz.

Yazik ki dunun saksakcilari bugunun darbe karsitlari olmus.

''Adaletli olsun diye,bir sağdan bir soldan astık.'' söylemine,yıllar sonra hasta yatağında, “Bitaraf olduğumuzu göstermek için yaptık.Sağ-sol demesinler diye taraf olmadığımızı göstermek için bir sağdan bir soldan,bir sağdan bir soldan, bir sağdan bir soldan.” açıklaması getiren zihniyetsiz,kalitesiz bir adamı,onun gibi olmaya niyetlenen birinin savunucularına,ne kadar anlatsan veya paylaşsan da anlatamazsın,anlamaz.

Darbe de babası Ankara Mamakta askerlik yapan bir insan ve onu dinleyen olarak yapılanlar çok fazla acı içeriyor yani bazı büyüklerimizi de anlamış değilim çünkü zamanında darbe yapılıp Kenan Evrenin bu yaptıklarından sonra onun vakfına eline ne geçerse bağışlayan halkımız şimdi düşman Kenan Evren diyor bu ülke bir amcanın bana dediğince "ne istediğimizi bilmiyoruz" sözü her şeyi anlatıyor aslında

bir taraf bunların şakşakçısıyken karşıtı olmuş bu adamların

bir taraf darbe anayasalarını çıkaranlar olup şimdinin demokrasi savunucuları olmuş ne garip memleket

ülkesinin ölümünü görmüş adam , çok doğru demişler
...

Bakmayin simdinin muktedirlerinin hayatinin son doneminde Kenan Evren'e dusman kesildigine, zamaninda Ozal'in, Erbakan'in, Fethullah'in, o donem onemli bir sahsiyet olmasa da Tayyip Erdogan'in minnet duydugu, elini optugu insandir Evren.

Ozellikle Tayyip Bey'in "ben o'nun devamiyim" dedigi Turgut Ozal'in Evren'e Basbakanlik damgali resmi mektuplarini okursaniz (internetten bulunabilir) baskasi adina utanmak duygusunu kokune kadar yasarsiniz.

Yazik ki dunun saksakcilari bugunun darbe karsitlari olmus.

Birkac isim yazmayi unutmussunuz.
Ben ekleyeyim de yarim bilgi olmasin.

Bülen Ecevit, Süleyman Demirel

demirelevreneco.jpeg

20150611201012_page_darbe-davasinda-istenen-muhtira-alti-gun-boyunca-koskte-saklanmisti_724708693.jpg

Birkac isim yazmayi unutmussunuz.
Ben ekleyeyim de yarim bilgi olmasin.

Bülen Ecevit, Süleyman Demirel

demirelevreneco.jpeg

20150611201012_page_darbe-davasinda-istenen-muhtira-alti-gun-boyunca-koskte-saklanmisti_724708693.jpg

Aynı fotoğraf karesine girmek,yandaşlığı gösteriyorsa,savunduğunuza ithafen,sizin cepheniz daha karanlık oluyor.Sözüm,Süleyman Demirel'i barındırmaz,zira kendisinden nefret ederim.
Teşekkürler.

Aynı fotoğraf karesine girmek,yandaşlığı gösteriyorsa,savunduğunuza ithafen,sizin cepheniz daha karanlık oluyor.Sözüm,Süleyman Demirel'i barındırmaz,zira kendisinden nefret ederim.
Teşekkürler.

Alintiladigim mesajdaki isimleri görünce ayni düsünceyi savunmadin ama?

Bu cümlelerin icine 2 isim daha ekledim sadece.
Bu savunmaya göre, Demirel Ve Ecevit te Evrenin elini öpmüstür.

Alintiladigim mesajdaki isimleri görünce ayni düsünceyi savunmadin ama?

Bu cümlelerin icine 2 isim daha ekledim sadece.

Bu savunmaya göre, Demirel Ve Ecevit te Evrenin elini öpmüstür.

Gülen-Erdoğan,Erbakan-Erdoğan,Evren-Erdoğan vb. ikili samimiyet ile Ecevit-Evren ilişkisini bir tutmak biraz tuhaf kaçtı,o yüzden sizden alıntı yaptım.
Ecevit'i savunduğumu düşünmeyin,zira mesajda adı geçenlerden de,sizin mesajınızda belirttiklerinizden de iğreti duyarım.Ama Ecevit,bunlarla anılmamalı,kötünün iyisidir onların arasında,bana kalırsa.
Bundan ötürü de,onun adını görünce,fikrimi beyan etmek istedim.
Teşekkürler cevabınız için.

Gülen-Erdoğan,Erbakan-Erdoğan,Evren-Erdoğan vb. ikili samimiyet ile Ecevit-Evren ilişkisini bir tutmak biraz tuhaf kaçtı,o yüzden sizden alıntı yaptım.
Ecevit'i savunduğumu düşünmeyin,zira mesajda adı geçenlerden de,sizin mesajınızda belirttiklerinizden de iğreti duyarım.Ama Ecevit,bunlarla anılmamalı,kötünün iyisidir onların arasında,bana kalırsa.
Bundan ötürü de,onun adını görünce,fikrimi beyan etmek istedim.
Teşekkürler cevabınız için.

Konunun basligi
Kenan Evren'in Yüz Karası Marifetleri
Yani Konu Erbakan, yada Erdogan, Fethullah yada baskasi degil.
Kenan Evrenin baglantida olduklari.
Arkadas sadece bu üc ismi yazinca bende ekleme yaptim. yani listeyi genislettim.
Benim hicbirine kinim yok, Cünkü hepsi TÜRKIYE icin birseyler yaptiklarini söyledi ve söylüyor.
Onlari asmak (mecazi anlamda) benim degil adaletin görevi.

Konunun basligi

Yani Konu Erbakan, yada Erdogan, Fethullah yada baskasi degil.
Kenan Evrenin baglantida olduklari.
Arkadas sadece bu üc ismi yazinca bende ekleme yaptim. yani listeyi genislettim.
Benim hicbirine kinim yok, Cünkü hepsi TÜRKIYE icin birseyler yaptiklarini söyledi ve söylüyor.
Onlari asmak (mecazi anlamda) benim degil adaletin görevi.

Tamam işte,ben de Ecevit-Evren'e yönelik yorum yaptım zaten.
Anladım,size saygı duyarım,zira ben uzun zamandır,adalet kavramına,Türkiye açısından pek inanç göstermediğimden ötürü,kin duyuyorum maalesef.
Teşekkür ederim tekrardan.

Gömmeyip de besleyelim mi?

Geri