Kemik yalayarak hayatlarını idame ettirenler

Konu sahibi son olarak 2423 gün önce görüldü
padisah-ve-dalkavugu.jpg

Kemik yalayarak hayatlarını idame ettirenler, ve bunların konulara yazdıkları cevaplar:

Süreyya:
Hangi dinden?

**

Jesse James:
Bkz.
Dinsizin dinden soğuması
Bkz.
Çakallık

**

ismail89:
Sen de aslında o örümcek beyinlilerdendensin de farkında değilsin. Sen belki kızıl örümcek olduğundan kendini karınca familiasından görüyordundur.

**

Jesse James:
Ayetel kürsü her zaman okunur. Dua edilir, Allahtan herşey dilenir.
Bkz.
Dinsizlere dinlerin dert olması.
Keşke ölseniz

**
ismail89:
Okuduklarını anlıyormusun? Okumadan ekliyormusun? hiç bilmiyorum.

**

Bu cevaplardan ne mal oldukları anlaşılıyor fakat artık sabrımı taşırdılar, birkaç kelime ile bunların ağzının payını vermek istiyorum.

**

Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin toplam olarak 500 milyar dolara yakın borcu varmış. Her sene ödenen ana paranın yanında, yaklaşık 40 küsur milyar dolar bu borçların faizine gidiyormuş, yine sıcak döviz adı verilen mekanizma ile 20 milyar dolarımız iç ediliyormuş ve bunun yanında, acaip ve de garaip başka oyunlar sayesinde götürülen tüm imkanlarımız, senede 200 milyar doları buluyormuş...

Bunların umurunda değildir.

Pensilvanya'ya gidip Fethullah Hoca'nın karşısında kola şişesi gibi dizilenlerden olmadık çok şükür!

Bank-Asya'ya para yatırmadık; çekmediğimiz gibi!

Himmet toplantılarına katılmadık!

Fethullah Gülen'in reklamının yapıldığı ayin seanslarında bulunmadık!

Hiçbir abla veya abi ile eğitim görmedik veya çocuğumuzu o okullara vermedik.

Zaman veya Sızıntı'ya abone olmadık!

"Hocaefendi" hiç demedik!

Kurban vermediğimiz gibi öğrenci bursu adı altındaki soygunla da işimiz olmadı!

Şimdi bakıyorum bazı tip(sizlere) de, "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" sözünün gereğini yerine getirmeye çalışıyorlar.

Bunların genlerinde alçaklık olduğu için kemik atılan her kapıya dillerini yanaştırıp, yalıyorlar!

FETÖ çetesiyle ömrü birlikte geçenler bile sağa-sola çamur bulaştırmaya, akıllarınca olası rakiplerini bertaraf etmeye çalışıyorlar.

Siyaseten yıkamadıklarını, iftiralarla, yalanlarla, jurnallerle ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.

Böylece kendi kirli geçmişlerini temize çıkaracaklarını sanıyorlar!

**

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde kurşun atılması karşısında oldukça sert ifadelerde bulunarak; “Dönemlerinde sizin gibi kemik yalayanlar; CHP Genel Başkan Mustafa Kemal'e de suikastlar düzenlediler; CHP Genel Başkanı İsmet İnönü’ye taşlarla saldırdılar; CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit'e miting alanında kurşun sıktılar; CHP'nin milletvekillerini, üyelerini öldürdüler... 93 yıldır CHP'lileri yıldıramadılar, yıldıramazlar....”

“Biz, CHP'liler sizi çok iyi tanıyoruz ve biliyoruz... Siz, kurtuluş savaşına katılanları günahkar ilan eden din tüccarlarısınız... Siz, bu ülkenin manda altında yaşamasını savunan korkaklarsınız... Siz, halkımızın kaynaklarını satan, bu ülkeyi soyan hırsızlarsınız.... Siz, emperyalizme kar, uğraş veren gençleri öldüren katillersiniz.... Siz; din kalkanına sığınarak halkı aldatan yüzsüzlersiniz...”

“Sizin yaptığınız bu alçaklıklara, karşı biz CHP'liler; Sizin gibi, korkak, sahibinin sesi kemik yalayıcılara karşı şiddete başvurmayı, bunu düşünmeyi bile kendi adımıza acizlik sayarız... Sizi, bilinçli davranışlarımızla, barıştan yana tavırlarımızla, ağır ve dik duruşumuzla ezeriz..."

"Bir de size şunu hatırlatırız... Siz ve sizin gibiler, sahiplerine kulluk yaparken; CHP'nin Genel Başkanları ülkenin bağımsızlığı için savaştı. Büyük orta doğu projesi gibi emperyalist projelerin ortağı olmadı. Kıbrıs'ta, haşhaş ekiminde, Kardak'ta bu ülkenin çıkarlarını korudu. Sayın Kılıçdaroğlu'nun önüne attığınız milyonlarca kurşuna karşı, dimdik ayakta durdu, durmaya da devam edecekler..

Kemik yalayarak hayatlarını idame ettirenler, sahibi havla dedikçe havlarlar.

Jesse hariç , diğerleri farklı düşünce de olsalar da yorumları ötekileştirmek adına yaptıklarını zannetmiyorum. En azından yukarıda ki yorumlar da görüldüğü kadarıyla.
Konu biraz ağır olmuş , tasvip etmiyorum

Ama diğer üye karşısında da pek şansın yok , şöyle ki anlatmaya çalıştığın şeye muhtemelen şöyle cevap vericek;

hz-muhammed-in-arap-olmasi_1281861_m.png

Sonunda Çelik Ali ilk kez bir yanıt yazdı.

Geri