Kemik Gözlük Erkeklere Yakışıyor mu?

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü

Kemik Gözlük Erkeklere Yakıştırıyormusunuz?

• Yakışıyor

Kullanılan: 9 56.3%
  • Yakışmıyor

Kullanılan: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Kemik Gözlük bildiğiniz tam çerçeveli gözlük erkeklere yakışıyor mu arkadaşlar sizce ? :)

Yakışıyorsa çıkarsa sende takacak mısın EmRe :p

Bu soru benimde ilgili mi çekti bakalım Görüşler nasıl olacak :icon_yokcanim:

demek adı kemik gözlük idi :D EmRe 0,25 miyop var diyorsun bir şey bile değil ki o benim biri 0,75 diğeri 1.10 miyop :D

Evet şurdaki oluyor artık gözleri bozuk olmayan erkekler bile takmaya başladı. :) Aslında bu gözlük insanı vezirde ediyor rezilde. yakışanda takıyor yakışmayanda artık moda oldu sanırım..
kemik-gozluk_240029.jpg

Kemik-g%C3%B6zl%C3%BCk-22.jpg

Modaysa yakışır sanırım moda olacak olmasada :D Kore dizilerinde çok vardı onlara yakışıyorda :D Tak sen ne olacak yakısıyor yakışmıyor diye bişey yok :)

Benim aldığım biraz daha küçük çerçeveli EmRe bu fazla büyük :zuha:

o zaman seninki yarım çerçeveli kemik gözlük :D

o zaman seninki yarım çerçeveli kemik gözlük :D

EmRe Perii sanırım adam bana büyüğü önerdi de ben yakışmaz diye istemedim siyah aldım camları da güneş vurunca siyah olacak normalde gözlük pek takmam da ilerleyecek böyle giderse

eski taktığım gözlük bu

kq94d.jpg

yeni aldığım gözlükte buna benziyor

kq9bl.jpg

Şu anda benim kullandığım Metal yarım çerçeve gözlüğüm kemik gözlük düşüncesi benim de kafamda var

2010824134012981.jpg

EmRe Perii sanırım adam bana büyüğü önerdi de ben yakışmaz diye istemedim siyah aldım camları da güneş vurunca siyah olacak normalde gözlük pek takmam da ilerleyecek böyle giderse

eski taktığım gözlük bu

kq94d.jpg

yeni aldığım gözlükte buna benziyor

kq9bl.jpg

bence takmalısın çok güzelmiş sanada çok yakışır tipinide biliyorum zaten :d tak bakalım resim çekip forumada at :p

Şu anda benim kullandığım Metal yarım çerçeve gözlüğüm kemik gözlük düşüncesi benim de kafamda var

2010824134012981.jpg

zaten benim kafamdaki çip yüzünden metal takamıyorum Manga dostum o yüzden çerçevesiz gözlük kullanıyordum aldığım kemik çerçeveli gözlükte metal değil zaten

Perii EmRenin dediği gibi yarım çerçeveli aldım işte bilmiyorum artık yakışır mı yakışmaz mı :) eski gözlükler için akrabalar söylendi gözlük takacaksan gözluk zevkın olsun ne bu böle hıc belli olmuyor dedilerdi :D

Manga şimdi şöyle bir durum var bu gözlük insanlara ciddi ve sert görüntü veriyor. Genelde nedendir bilmem ama reklamcılar hep bu gözlüğü takıyor.

Onu bilmemde forumdaki erkelerin çogunun gözleri bozukmuş :D

Hergün ortalama 16-18 saat pc başında ol Perii seninde ilerleyen zamanlarda aramıza katarız

uzmanların söylediğine göre fazla pc başında olmak gözleri bozmazmış.

benim ki kanıta dayalı değil sadece bahane:zuha::zuha:

0,75 kadar bozuk görüşüm şuan

belki kontrole gidersem 1 derece kadar bozuk olsun diyelim 2 yıldır numaram ilerleme sabit olması güzel :cici:

Geri