Kemalizme Hayır!

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
- bir kereden bir şey olmaz
- ha bir ha iki
- suyundan da koy, ohhh

879135.jpg

Konuyu Futbolcu açmış, karesi beyliği destek vermiş, GALİP TEKİN'i de getirin konuya oooh ekip tamam.

Bu ne biçim toplum **, bir toplum düşün ki kendisinin kurtulmasını sağlayan adama gıcık olsun, ondan nefret etsin. Bu neyin kafası?

kurtuba eksik.

tabi lan manyak mısın editi: anlakiiğğ var bir de

İşte bak
Sekulerizm olayına geldik yine
Sen yine mikail duzenliyo hava durumunu diye inan.
Ama yarın yağmur yağacak dediklerinde " sen ne bileceeen ellah bilir haleluyah" deme. Ya da de ıslan bana ne mk

şu olabilir mi Osmanlı zamanında din ilimleri şehirlerde öğretilir alimlerin çoğunluğu şehirlerde yetişir dine bağlı olan daha çok il halkıydı köy halkı dindarlık bakımından zayıftı Osmanlı yıkıldıktan sonra köy halkı dine merak sardı şehir halkının dindarlığı azaldı örnek vereyim Süleymancıların yurtlarında kalan çocukların çoğunluğu köylüdür şehirli insan azdır

Olamaz.

İşte bak
Sekulerizm olayına geldik yine
Sen yine mikail duzenliyo hava durumunu diye inan.
Ama yarın yağmur yağacak dediklerinde " sen ne bileceeen ellah bilir haleluyah" deme. Ya da de ıslan bana ne mk

sen bir sefer alay etmeyi birak kardeşim yorum yaparken bile alaycısın konuyu baska yerlere cekme güzel insan ellah deyil Allah

Konuyu Futbolcu açmış, karesi beyliği destek vermiş, GALİP TEKİN'i de getirin konuya oooh ekip tamam.

Bu ne biçim toplum **, bir toplum düşün ki kendisinin kurtulmasını sağlayan adama gıcık olsun, ondan nefret etsin. Bu neyin kafası?

toplumun hepsi aynı düşünçede olmasızorunlu deyilki benim görüşüm bu senin görüşün o amaç saygi içinde tartışmak ama sizler tartışmak yerine konuları alıyorsunuz başka yerler gediriyorsunuz

Biri bana özet geçebilir mi yazıyı ? Okurken kör oluyordum

Geri