Bunca zaman son gelip bu konu açılır mı diyebilirsiniz ama ben soracam imamoglu balonu patladı belasını buldu sonunda ozelde rezıl ettı her seyı Kemal baskanın degerını anladınız dpdürst adamdı tek kurus calmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
selvi kılıçdaroğlu'nun bile aklına gelmez.Gece 04:43 te aklına nasıl Kılıçdaroğlu gelebilir? Hayret verici…
Troll olmadıgım ıcın olabılır mıŞaka gibi bu kız vallahi yaa
O kadar zaman foruma gelmiyor ama her geldiğinde de hiç yabancılık çekmiyor hayret ediyorum doğrusu trollugu ilk gün ki gibi taptaze
Forum, iclerinde beni sözcü ilarak seçtiler....Bunca zaman son gelip bu konu açılır mı diyebilirsiniz ama ben soracam imamoglu balonu patladı belasını buldu sonunda ozelde rezıl ettı her seyı Kemal baskanın degerını anladınız dpdürst adamdı tek kurus calmadı
Ozur dılesınler bır dah konusmauacamForum, iclerinde beni sözcü ilarak seçtiler....
Bütün üyeler çok meraklı bu konuda...
Bunca zaman sonra gelip bu konu açılır mı ?
Mesajini ilettim fakat herkes ret etti üzgünüm...Ozur dılesınler bır dah konusmauacam