Kemal Kılıçdaroğlu

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü
Ülke gözünüzün önünde batıyor, siz de gerçekten hala ben CHP üyesiyim, ben AKP üyesiyim diye sidik mi yarıştırıyosunuz? Bazen üzülüyorum felan ama biz gerçekten hak ediyoruz. Daha dün kirasını ödeyemedi diye bir kadın intihar etti. İki vah vah sonra yine devam. O başkan olsa bu başkan olsa demek yerine ülkeyi nasıl düzeltebiliriz acaba diye kafa yorsak keşke KEŞKE KEŞKE
Yaptığı yollar boylu boyunca giriyo şimdi bize.

Ülke gözünüzün önünde batıyor, siz de gerçekten hala ben CHP üyesiyim, ben AKP üyesiyim diye sidik mi yarıştırıyosunuz? Bazen üzülüyorum felan ama biz gerçekten hak ediyoruz. Daha dün kirasını ödeyemedi diye bir kadın intihar etti. İki vah vah sonra yine devam. O başkan olsa bu başkan olsa demek yerine ülkeyi nasıl düzeltebiliriz acaba diye kafa yorsak keşke KEŞKE KEŞKE
Yaptığı yollar boylu boyunca giriyo şimdi bize.
Ben partime üye olmaktan mutluyum. Kimseyle yarıştırmıyorum kimse bize yetişemez :)

anadoluda trt dışında kanal yok, çekmiyor diyen kalender beyfendi. ülkesinden ve yaşadığı gezegenden bu denli bihaber olması ise üzücü..

Şu adamı bi rahat bırakın. Biz ondan memnunuz. Allah uzun ömür versin, nice seçimler daha kazanalım.

+ zeki bir adam oldugunu dusunmuyorum. birilerin oyuncagi gibi. kolay manipule edilebilir, birilerin oyuncagi olabilecek potansiyelde ve birilerin isteklerini yerine getirmeye musait bir yapisi var. emir kulu gibi dusunun. liderlik yapisi yok. hic yok.

ok, conspiracy theories >> secimlerin sonucu her ne olacaksa, milletin ayaklanacagini hissediyorum. kendisini, yani kemal'i sanki bilerek (kullanma amacli) oraya cikarmislar. eger secimleri kazanirsa (ki kazanmayacagi ihtimali daha yuksek ve amac bu), buyuk bokluklar olacak. adamin raportajlari ve dusuncelerini, neyi savundugunu ve millet icin isteklerini dinledim. buyuk bokluklar dedigim gibi. bir mucize olur da kazanirsa, erdogan'dan sikayet ettikleri ne varsa, ayni sekilde sikayetler olacak, ama kemal'in getirdigi sikayet ve problemler ulkeyi daha da geriye getirecek. yikilim noktasina dogru.

eger kemal secimi kaybederse (bekledikleri gibi), erdogan tekrar cumhurbaskani olursa, bir sure sakin kalinacak, ama ayaklanma baslayacak. yeni bir suikast ve darbe girisimi veya buna benzer seyler yasanacak ve hepsi onceden planlanmis sekilde ilerleyecek. simdi tam olarak anlayamiyoruz, kestiremiyoruz, ama yillar sonrasi anlayacagiz ve gorecegiz bazi seyleri ve bu daha urkutucu. hic iyi bir durum yok hissi var bende.

yani eger erdogan kazanirsa, darbe veya suikast girisimiyle istediklerini alacak milletin bir kesimi. eger kemal kazanirsa, zaten o is oldu diye bilin.
şu yazıya genç gurbetçiler rahatsız eleştirisi yapmıştım bir özür borçluyuz.
özellikle thalassa'nın yazdığı ilk paragrafı göz önüne alalım.

Üzerine çok gidilmesine rağmen sakinliğini muhafaza etmesini takdir ediyorum ancak elbette artık yerine en uygun isim gelmelidir ki kendisi de gönül rahatlığı ile ayrılabilsin.

Denedi olmadı bırakması lazım artık.Ayrıca " geçmişi temiz biri çıkarsa hemen yerimi bırakırım " sözü skandaldır.Daha partideki Atatürk düşmanlarından haberi yok

Sene 2053
Kemal Kılıçdaroğlu; seçimi kazanacagiz

Ama adam hakli burada ne isi var atip tuttugu partide
parti içi mücadeleye girip bir şeyleri değiştirme umudu? yeni bir tabela partisi kursun veya onlara mı katılsın? kendi doğrularıyla parti içi demokrasi gereği doğruların yanlışların peşinden gidecek. bunu yapmadıkları, bu düzeni kabul ettikleri için ana muhalefetin geldiği durum ortada.

karismayim diyomda dayanamiyom
CHPde tek cözüm CHPli olmamakdan gecer
anlayin arik CHP eski CHP deyim

ATATÜRKÜN KURDUGU PARTI BU PARTI DEYIL ANLAYIN ARTIK

@Lefty gel buraya, demokrat dedene bak.

Seçim dönemine kadar her ne yaşanırsa parti içinde çözülmesi gerekiyor. Televizyonlara çıkıp parti hakkında ileri geri konuşma olmamalıdır. Her ne eleştiri yapılacaksa kendi aralarında konuşup çözmedikleri takdirde partiye karşı güven de azalıyor. Bu konuya vurgu yapmış.

Geri