Kemal Kılıçdaroğlu

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü
İmamoğlu ile başka bir rakip arasında yarışma olsa anlarım ama Kılıçdaroğlu hem istifa etmeyip hem tekrar aday olacaksa bana demokrasiden, demokratlıktan, şeffahlıktan,..... bahsetmesin.
Akp propagandası yapmayı bırakın. Seçimde Chp kazandı Akp kaybetti. Akp’nin oyları düştü. Bir sonraki seçim Chp iktidar sizin gibi içten altımızı oyanlar olmasa.

Her yorumunda resmen Kemal Dede’ye nefret kusuyorsun akpyi eleştirmek işine gelmiyor tabii

Akp propagandası yapmayı bırakın. Seçimde Chp kazandı Akp kaybetti. Akp’nin oyları düştü. Bir sonraki seçim Chp iktidar sizin gibi içten altımızı oyanlar olmasa.

Her yorumunda resmen Kemal Dede’ye nefret kusuyorsun akpyi eleştirmek işine gelmiyor tabii
Ne alıyorsun bu saçmalıkları yazmadan önce?

Onu siz daha iyi bilirsiniz akp trolleri, biz partimizi kalpten seviyoruz :emoji_punch:
O yüzden sonuna kadar chp bu kötü durumdan kurtulana kadar
Yav kardeşim git işine. Siyasi birikimi olmayan birisiyle uğraşacak vaktim yok. Daha bir yazımı dahi gösteremiyorsun git çimlerde oyna biraz.
Daha dün geldin ama maşallah herkesin görüşünü çok iyi biliyorsun. Önce biraz takip edip insanları tanı birden kulp takacağına.

Son düzenleme:
Gözünüzü seveyim şu gizli AKP'li piroyu konuşmayın. Konuştuğunuza değmez. Adam o koltuğa oturmamış, bildiğin oturtulmuş. Birlerinin emrinde. Daha neyi konuşuyorsunuz?

böylemi kendini avutuyon chp kazandi diyerekmi kendini avutuyon
kazanan parti ülkeyi yöneter mesela imamoglu istanbulu sözde yönettigi gibi
ülkeyi yöneten akpartidir yönetimi zora kosanda chp dir cünkü milli ruhu yok cürümüs

aslinda kazandik diye kendini avutmada git önce ülkeyi yönetecek birini bulun öyle cikin
sakin imamoglu ülke yenetir sanma istanbulu bile tam yönetemediginden belli

dahada kavruyamadiysan tunjunun yürüdügünden bari örnek al
chp bir birine girmis ülkemi yönetecek koltuk savasimi verecek dis ülkelerlemi ugrasacak

chpden bi halt olmaz susun hazmedin bari beceriksizliginizi

Tayyibin koyunları ile bunun koyunları ölümüne kapışır.
Koyunları derken, hahaha haklısın. Darısı hala dışarıdan medet uman, aferinci koyunların başına. Ama söz biz o koyunlara stantda maydanozu bedava yaparız... Ha ha ha ha parantez açayım İroni yaptım.

Türk siyasi tarihinde dürüst ve vicdanlı birkaç siyasetçiden birisi. CHP'den ayrıldığı an o partide çöküş başlar. Gerçek bir halkçı kendisi. Burada kendisini eleştiren vasıfsız kişilerin söylediğinin aksine saygıyı hak eden birisi. Türkiye'nin en büyük muhalefet partisinin genel başkanı, son yerel seçimlerde AKP'nin elinde olan bütün büyük şehirleri almış birisi. Doğru kişileri aday göstererek bunu başardı. Eksileri var tabii ki, özellikle bu ülkenin iklimine ayak uydurması gerek, daha çirkinleşmeli, daha agresif olmalı. Bu toplum kucaklaşma işlerinden anlamaz maalesef. Hakkında her şey söylendi ama hiç hırsız, çaldı vs denmedi.
Mevcut ittifak içinde masadan çıkacak doğru aday kendisi ama son zamanlarda yaptığı bazı yanlışlara rağmen Ekrem İmamoğlu aday yaparsa, ki bence yapacaktır Cumhurbaşkanlığı seçimini de ittifakına kazandırır.
Şu an ülkenin kazanımına olan birçok şeyi muhalefet partisinin lideri durumunda yapmış olması taktir edilecek bir şey.
Vay be; Demek ki Rent Brain böyle oluyor.

İbadeath sen misin jdkdld

Bir sonraki seçim derken? Ay yok ben kendimi atcam

ya su politikaya karismayim diyom ama hep olumsuz mantiksiz seyler yaziyorsunuz
dünyanin top yükün üzerimize gelemeye calistigindan
zaten haberiniz yokda lakin türkiyedendemi haberiniz yok ya

80yasinda olacak adam birdaki secimde aklininz ermiyormu ya
siz 80yasindaki dedenizemi yönettireceksiniz teknoloji cagini ya

siz chp zihniyetlilerin olumsuz vetolarindan ülkem zar zor yavas yavas irelliyor anlayin artik ya
birakin engel olmayi
hic akliniz ermiyorsa engelleri kaldiranin bari yolundan cekilin

Eger gercekten Iba ise öldürürüm onu, insan özelden haber verir geldim diye. Beni de AKP'li yapti. Demekki trollük yapiyor bana karsi, benimle Hoden gecti yani.
abi trol olduğu belli. Bence öyle yani. Kılıçdaroğlu bile kendisini öyle savunmaz. Hadi savundu diyelim bilip bilmeden bize öyle saldırmaz. Haliyle geriye sadece kim olduğunu tahmin etmek kalıyor. Benim de aklıma gelen isimlerden biri de o oldu, tabi yanılabilirim : dd

4 sene sonra da kazanmazsa istifa eder. O da olmadı mezarı başında oy yaparız yine kazanmaz ama deneriz birşeyler jxxk

Üzümlü kekim, değerin bilinmedi.
Kafatasçılara kurban gittin, onlar da seni hak etmedi. Herkes hak ettiğini yaşar. Boşver, zamları konuşsunlar. Senin için diyorum; emekli ol bırak git zaten ne halleri varsa görüyorlar.

abi trol olduğu belli. Bence öyle yani. Kılıçdaroğlu bile kendisini öyle savunmaz. Hadi savundu diyelim bilip bilmeden bize öyle saldırmaz. Haliyle geriye sadece kim olduğunu tahmin etmek kalıyor. Benim de aklıma gelen isimlerden biri de o oldu, tabi yanılabilirim : dd
Sensin troool chpye üyeyim ben :emoji_sunglasses:
Bu seçimde kaç kişiyi oy vermeye ikna ettim :)

Geri