Kemal Kılıçdaroğlu

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1210 gün önce görüldü
@ibadeath, kaldırın bakalım enkazı nasıl kaldiracaksiniz .satacak bisey kaldı mi? Dolarları sata sata bitmişti .altınlar da bitiyor. Salin bakalım doları 30 lira olsun

Heyecanlı bir seçim oldu. Herkese hayırlı olsun.

Defalarca nakavt edildiği fakat artık nakavt eden boksörsün sendelemeye başlamasıyla karşısına eski nakavtlarin hırsını almak için "eheh üflesem düşer bu" diye tekrar çıkan, sendeleyen bir şampiyonu bile nakavt etmeyi başarmaktan aciz kaçak dövüşçü.
Meydanlara bol bol Mansur'u Ekrem i de sürüp çizemedigi sınırlar üzerinden onların itibarını sarstı,mis.
Muhalefet bundan daha başarılı bombok edilemezdi, gerçekten.
Bunca krizin ortasında şu seçimi kaybetmeyi toplumun aptallığina yıkmak sadece suçluluk psikolojisi olabilir. Kişisel olarak hala kendisine destek olanları aktroll olarak yaftaladıkları şahıslardan daha farklı göremiyorum; sorgusuz biat psikolojisi.
Belki arka planda rte'den tesekkur plaketi alıyordur.
Hakkımı zerre kadar helal etmiyorum.

Defalarca nakavt edildiği fakat artık nakavt eden boksörsün sendelemeye başlamasıyla karşısına eski nakavtlarin hırsını almak için "eheh üflesem düşer bu" diye tekrar çıkan, sendeleyen bir şampiyonu bile nakavt etmeyi başarmaktan aciz kaçak dövüşçü.
Meydanlara bol bol Mansur'u Ekrem i de sürüp çizemedigi sınırlar üzerinden onların itibarını sarstı,mis.
Muhalefet bundan daha başarılı bombok edilemezdi, gerçekten.
Bunca krizin ortasında şu seçimi kaybetmeyi toplumun aptallığina yıkmak sadece suçluluk psikolojisi olabilir. Kişisel olarak hala kendisine destek olanları aktroll olarak yaftaladıkları şahıslardan daha farklı göremiyorum; sorgusuz biat psikolojisi.
Belki arka planda rte'den tesekkur plaketi alıyordur.
Hakkımı zerre kadar helal etmiyorum.
Toplumun aptallığına yıkanların kendilerinin aptal olduğunu anlayacakları vakte kadar sonuç değişmeyecek. Bir aptal, aptal olduğunu anlayabilir mi? Hayır. Onun için daha kolay olan şey köpekleşip sağa sola saldırıp, suçlu aramaktır. Özetle kendini yorma.

Yani @ibadeath ülkede yaşayan biri olarak sorunların farkındasın. Bu sorunlara da Erdoğan iktidarının neden olduğunun farkındasın. Anlıyorum ideolojik olarak desteğini devam ettirdim. Ben de öyle yapardım. Seçimlerde oy desteği devam etsin diye diye göz yumdugunuz mülteci sorunu ortada duruyor. Bu demografik değişiklik ak parti tabanında da hoş karşılanmıyor. Bunu gördük. Sadece şu an için görmezden geldiniz. Eyvallah. Ama tıpkı ekonomik sorunlar gibi bu da ortada duruyor. Ak parti seçmeni bunun da farkında ama caresinin yine Erdoğan olacağını düşünüyor. Çünkü muhalefet inandırıcı olmadı. Niye, ulan yanında Suriyeyi ülkeye komple alan adam Davutoğlu yanında iken sen hiç bir projen olmadan "göndereceğiz" diyemezsin. Adama "mancınıkla mi firlatacan" derler. Haklılar. 300 milyar para buldum diyemezsin. Çünkü bulamazsın. Bak Erdoğanın da dengesini bozdu Kılıçdaroğlu. Yoksa bu kadar saçma sapan asgari ücret zamları vermezdi para basıp. Hudapar gibi neidüğü belirsiz adamları yanına almak zorunda kalmazdı.

Tabi bunlari söylerken bu seçimlerin adil ortamda yapılmadığı da kabul edilmeli. Devlet imkanlarını kullanan bir taraf ile baskilanan halka ulaşması engellenen hatta liderleri hapse atılan veya atılma tehditi altına alınan diğer taraf veya taraflar var

Kılıçdaroğlu'nun verdiği mücadele bazı kesimler tarafından takdir görmese de tüm dünya tarafından tanınan ve demokrasi savaşı vermiş bir lider olarak tarihe geçmiştir. Dünyada kaç tane muhalefet lideri başka ülkeler tarafından biliniyor ve takip ediliyor? Kılıçdaroğlu ise temiz ve dürüst siyaset anlayışı ile zihinlerde yer etmeyi başardı.

Ülkemizde hem ideolojik farklılıklar hem de dini engellere takılsa da kendisine duyulan güven her daim devam edecektir.

CHP Genel Başkanı olarak yoluna devam etme kararını kendi adıma yıpratıcı olarak değerlendirsem de yine de saygı duyuyorum.

Mustafa Sarıgül'ün de ifade ettiği üzere:

“Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy büyük başarıdır. Bu seçimde hiçbir ülke sorunu konuşulmadı, ‘O onu demiş, niye demiş, neden demiş’ ve gerçekten de tamamen uydurulan yalanlar ve bu yalanlar üzerine kurulan dünyalar oldu. Bana göre böylesine adaletsiz bir seçim ortamında Sayın Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy büyük bir başarıdır."

Geri