Kemal Kılıçdaroğlu

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1210 gün önce görüldü

Reisin adamı olabilir

burası türkiye her şey olabilir. televizyon karşısında birbirini yiyen siyasetçiler arka odada şarap bardaklarını çarpıştırıyor olabilirler. halk için de baksana geri zekalılara bir gaz verdik birbirlerini yiyorlar diye gülüp dalga geçiyorlardır.

şu seçim itibariyle bana kendini inandırmış cumhurbaşkanı adayı kişisi..... kendisini içten ve gerçekçi buldum....... özellikle gösterdiği çaba akıl dışı........ mesela ben bi süre sonra , ne haliniz varsa görün derdim........

Moderatör tarafında düzenlendi:

HDP'li Sırrı Süreyya Önder'den Kılıçdaroğlu itirafı: Bize taahhüt ettiği şeyler var yapmak zorunda​

Milliyetcilik de pek yakisti.

Siyasetin aydınlık ve dürüst isimleri arasında yer alıyor.
Ekonomi alanında hem aldığı eğitim hem de çizdiği yol haritası ile doğru atılımlar yapabilecek donanıma sahip bir siyasetçi.
Bilimsel olanın karşısında duran ve komplo teorileri ile beslenen insanların çoğunlukta olduğu bir ortamda, doğru şekilde anlaşılmamasına çok da şaşırmıyorum. Yolu açık olsun, hak ettiği noktaya ulaşmasını dilerim.
Ekonomi alanında uzman bir ismin halen kaç seçim kaybettiği tartışılılıyor! İyi de bu başarısızlık değil ki... İdeolojik olarak kendine yakın bulmayanların oy vermemesinden kaynaklı bir durum yani Kılıçdaroğlu'nun başarısızlığı olarak lanse edilemez.

Kemal Kılıçdaroğlu hepten şaşırdı Ümit e İçişleri Bakanlığı'nı vermiş, ee HDP seçmeni şimdi sana oy verir mi sanmıyorum

Kötüler Millet ittifakına, iyiler bize. Ümit Özdağ bazen güzel saçmalıyor. İyi anlaşmış olmaları tesadüf değil.

Kılıçdaroğlu o kadar temiz bir adam ki ne kindar ne iftiracı..Gerçek Müslüman iftira atmaz atanada oy vermez.

Gerçekten yenilikçi bir lider olduğunu düşünmüyorum mitinglerinde ki konuşmalarını dikkatlice dinlediğimde bunu farkettim, iyi bir siyaset adamı olabilir kişiden kişiye göre bu görüşte değişebilir fakat otoriter olmadığını düşünüyorum fakat sempatik

İba git uyu delimisin nesin ya

Geri