İktidarından muhalefetine hepsi bk atmaya çalıştığına göre doğru yolda .d
O yüzden oyu artmıyor hala %24'lerde
O yüzden 10 seçim kazandı SANKİ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İktidarından muhalefetine hepsi bk atmaya çalıştığına göre doğru yolda .d
Tamam 24, ince 87lerde iyi gidiyor .d kılıçdar rezalet bir liderlikle 24, ince ve partisi baya baya rezalet durumda o zaman?O yüzden oyu artmıyor hala %24'lerde
O yüzden 10 seçim kazandı SANKİ![]()
Tamam 24, ince 87lerde iyi gidiyor .d kılıçdar rezalet bir liderlikle 24, ince ve partisi baya baya rezalet durumda o zaman?
Ooo sen bu seçimde ince’den cacık olmaz diyorsun o zaman? İnce de hedefi diğer seçime mi koydu?Ben sana ne olacağını söyliyim mi,
Ülke bu kadar kötü halde olmasına rağmen KK aday olup kazanamazsa, İnce'de bu seçimi alamayacak ama
Bir daha ki seçimlerde insanlar İnce'ye yönelecek.
Hele bu seçimi KK inat edip kendi aday olup kaybederse o partiyi başlarına yıkar insanlar.
Ergenler gibi, akpliler gibi KK'nu destekliyorsunuz ama 1 seçim kaybetmiş adama demediğiniz, atmadığını iftira kalmadı.
Asıl yapmanız gereken 10 seçimde %24'ü geçememiş adamı hala o koltukta oturtup, 1 seçime girmiş partisi tarafından sırtından vurulmuş adamın partiden uzaklaşmasına göz yummak.
Gerçekten akp gitsin istiyor olsaydınız şu anki CHP yönetimini eleştirirdiniz.
He ben bu seçim oyumu reise vericem.
Nasılsa ülke bu halde olmasına rağmen bu lanet muhalefet İnce'nin insanlara umut olduğu gibi bi icraat yapamamış olması.
Elinde koskoca parti var ama oyunu arttıramayan bi adama lider gözüyle bakıyorsunuz.
Aynen böyle devam edin, At gözlüğüyle bakın, bakmaya devam edin sorgulamayın. Benim vicdanım rahat.
Valla 15 yıldır KK’dan hiç bişey olmadı olmuyor ama peşinden koşmaya devam ediyorsunuz.Ooo sen bu seçimde ince’den cacık olmaz diyorsun o zaman? İnce de hedefi diğer seçime mi koydu?
Kılıçdaroğlunu savunmuyorum, oy vereceğim parti chp, bu kadar basit sanane? .d ne adamsın ya herkes yanlış 100 oyluk ince doğru haklısın.. ahahahValla 15 yıldır KK’dan hiç bişey olmadı olmuyor ama peşinden koşmaya devam ediyorsunuz.
akp seçmeni gibi bi adamın peşinden gitme fantezisi olmasa chp lilerde, sorgulama yeteneği olsa neyse ya.
Gelmiş bana 10 seçim kaybetmiş adamı savunuyorsun![]()