Kemal Kılıçdaroğlu

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1218 gün önce görüldü
10 seçim kaybetmiş, koltuğunu bırakmayan 70 yaşında dede :)

Sözde demokrat deniyor ama demokrasinin D'si maalesef bulunmuyor.

945

kemal-kilicdaroglu-capsleri_1661982.jpg

9cddf7200af5ec15ff102a2222fd5228d06279dd.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiçbir zaman siyasi anlamda başarılı olamamış bir insan. Fakat benim takıldığım o da değil. Siyasi kariyerinde asla bir iz bırakmamış bir farkındalığı olmamış hiç bir zaman da olmayacak diye düşünüyorum. Her mesleğin yada mevkinin gerektirdikleri vardır. Öncelikle hitap halka ulaşma. inandırıcılık çözüm geliştirme bunlardan birisi bile yok. Yine söylüyorum her ne olursa olsun Chp nin çıtasını tek yükselten insan Deniz Baykal`dı. Donanımlı ve çözüme odaklıydı bir saygınlıgı kaydadeger bir duruşu vardı. Üzgünüm ama bazı gerçekler değişmez.

baturay ozturk çok güzel bir yere deginmisti bununla ilgili.
ülke yüz milyon ve seçimi kaybedecek bir kişi var ve biz ısrarla o seçime girsin mi diye soruyoruz?
girmesin abi.

ayrıca RTE tarafından bilinçli olarak ekarte edilmediigni düşünüyorum çünkü kolay rakip.
ona karşı kazanmak her zmaan olağan bir şey.

kemal kılıçdaroğlu'nu çok takdir ediyorum. normal bir demokrasideki, sorumlu ve dengeli bir merkez parti lideri gibi davranıyor. ufak pürüz şu ki uzun süredir ne bu ülke normal bir demokrasi, ne de ortada merkez namına birşey kaldı...

kılıçdaroğlu'nu yumuşak hedef yapmanın hiçbir manası yok. koro halinde söylenir, sonra kendiniz de bıkarsınız. millet ittifakının cumhurbaşkanlığı adayı için ben de ülkücü mansur diyorum artık...

Maalesef 2023 seçimlerinin kaybedeni. 20 yıldır adamın karşısına bi insan evladı çıkmadı. Çıkanı bile sindirip gönderdiler (ince) .

E böyle gidecek yani bu devran, dedem memnun muhalefet liderliğinden.

Meral Akşener, KK'nu eleştiren standup'çının gösterisine gitti :D

@Laedri

@Plesk

Kendisi sempati duyduğum ve bana güven veren bir isim ancak Yavaş ve İmamoğlu da aynı şekilde güven veriyor.
Kim aday olursa benim açımdan sorun teşkil etmeyecek ancak önceliğim çok daha uygun olduğunu düşünmem sebebi ile Kılıçdaroğlu'dur.

Türk siyasi tarihinde dürüst ve vicdanlı birkaç siyasetçiden birisi. CHP'den ayrıldığı an o partide çöküş başlar. Gerçek bir halkçı kendisi. Burada kendisini eleştiren vasıfsız kişilerin söylediğinin aksine saygıyı hak eden birisi. Türkiye'nin en büyük muhalefet partisinin genel başkanı, son yerel seçimlerde AKP'nin elinde olan bütün büyük şehirleri almış birisi. Doğru kişileri aday göstererek bunu başardı. Eksileri var tabii ki, özellikle bu ülkenin iklimine ayak uydurması gerek, daha çirkinleşmeli, daha agresif olmalı. Bu toplum kucaklaşma işlerinden anlamaz maalesef. Hakkında her şey söylendi ama hiç hırsız, çaldı vs denmedi.
Mevcut ittifak içinde masadan çıkacak doğru aday kendisi ama son zamanlarda yaptığı bazı yanlışlara rağmen Ekrem İmamoğlu aday yaparsa, ki bence yapacaktır Cumhurbaşkanlığı seçimini de ittifakına kazandırır.
Şu an ülkenin kazanımına olan birçok şeyi muhalefet partisinin lideri durumunda yapmış olması taktir edilecek bir şey.

Geri