Kemal Kılıçdaroğlu

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1210 gün önce görüldü
Olur bu normal ak parti seçmeni sığ sabit düşünceli değil CHP seçmeni CHP seçmeni her koşulda veriyor
bunu bir akpli seçmeninin söylemesi komik oluyormuş a:D:ADASD bunu senin düşüncenin aksine bunalan, sıkılan seçmen kitlesi diye yorumladım...

bunu bir akpli seçmeninin söylemesi komik oluyormuş a:D:ADASD bunu senin düşüncenin aksine bunalan, sıkılan seçmen kitlesi diye yorumladım...
Canım 10 seçim kaybetmiş birinden bunalmayan sorgulamayan kitle var rakibini yenmek için önce karşısına güçlü bir rakip çıkaracaksın Kemal'i değil

Dedem tam rakibi aslında adam her kesimden oy topluyor işte. Dedem tam bir demokrat örneği
Vay be her koşulda liderinize sahip çıkıyorsunuz duygulandım değil 10 20 seçim daha kaybetse vazgeçmeyeceksiniz helal olsun

kendisini gordugum ve dinledigim zaman icimdeki merhamet hissi, kendisine acima hissiyle birlesiyo ve kotu soz soyleyemiyorum, dalga gecmek de istemiyorum. sadece boyle omzuna elimi koyup, ''hadi yeter. gidelim.'' diyesim geliyo hani. oyle bir hiss uyandiriyo bende. oyle bir adam. bu isleri biraksin demiyorum, seviyor belliki (duh). hobi olarak devam et, ama yonetim amacli degil. lutfen uhuh.

Son düzenleme:
Siyasetin aydınlık ve dürüst isimleri arasında yer alıyor.
Ekonomi alanında hem aldığı eğitim hem de çizdiği yol haritası ile doğru atılımlar yapabilecek donanıma sahip bir siyasetçi.
Bilimsel olanın karşısında duran ve komplo teorileri ile beslenen insanların çoğunlukta olduğu bir ortamda, doğru şekilde anlaşılmamasına çok da şaşırmıyorum.
Yolu açık olsun, hak ettiği noktaya ulaşmasını dilerim.

Akp'ye kendisi kadar fayda sağlayan kişi Akp'de bile yoktur kanımca.

lefty'e bak nasıl da övüyor.
AKP'nin gönül belediyeciligi varsa bizim de gönül övücülüğümüz var

Son düzenleme:
Çok seçim kaybetmiş olduğuna takılıyor millet, ama bunun bir önemi yok.
Bir seçim kazansın, o tırı vırı yapanların ekseriyeti yedi göbek CHP'liyiz moduna geçer çünkü. İşler böyle yürüyor.

Hele şu zamanda RTE'ye yaltaklık yapanları hiç düşünemiyorum. Yani, ona yaltaklık yapabilen Kemal Bey'in de hemencecik kaltağı olur.
Başkanım başkanım diye naralarla hemen koşarlar elini ayağını öpmeye.

vatandaşın istememesine rağmen aday olmasıyla beraber erdoğan için yakıştırılan koltuk sevdalası imajını en az erdoğan kadar hak etmiştir.
vatana hizmet yerine egosuna hizmet etmiştir.
zaman zaman yaptığı talihsiz açıklamalarıyla beraber yer yer ak parti ajanı olduğunu düşünmüşümdür.
ikonikleştirmeye çalıştığı kalp hareketi felakettir. kimden neden nasıl öğrenmiştir?
danışmanlarını derhal değiştirmelidir.
son olarak kendisi benim dünyamda; kılıç kemaldaroğludur.

madem bu sofra halil ibrahim sofrası, bu sofrada herkese yer var. tavsiyem fatih hocayla bir görüşme yapması. bir tweetine bakar : )

Geri