ibadeath
Elmas Üye
Olur bu normal ak parti seçmeni sığ sabit düşünceli değil CHP seçmeni CHP seçmeni her koşulda veriyorErdoğan: "Maalesef partimde bir düşüş söz konusu"![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olur bu normal ak parti seçmeni sığ sabit düşünceli değil CHP seçmeni CHP seçmeni her koşulda veriyorErdoğan: "Maalesef partimde bir düşüş söz konusu"![]()
bunu bir akpli seçmeninin söylemesi komik oluyormuş aOlur bu normal ak parti seçmeni sığ sabit düşünceli değil CHP seçmeni CHP seçmeni her koşulda veriyor
Canım 10 seçim kaybetmiş birinden bunalmayan sorgulamayan kitle var rakibini yenmek için önce karşısına güçlü bir rakip çıkaracaksın Kemal'i değilbunu bir akpli seçmeninin söylemesi komik oluyormuş a:ADASD bunu senin düşüncenin aksine bunalan, sıkılan seçmen kitlesi diye yorumladım...
Dedem tam rakibi aslında adam her kesimden oy topluyor işte. Dedem tam bir demokrat örneğiCanım 10 seçim kaybetmiş birinden bunalmayan sorgulamayan kitle var rakibini yenmek için önce karşısına güçlü bir rakip çıkaracaksın Kemal'i değil
Vay be her koşulda liderinize sahip çıkıyorsunuz duygulandım değil 10 20 seçim daha kaybetse vazgeçmeyeceksiniz helal olsunDedem tam rakibi aslında adam her kesimden oy topluyor işte. Dedem tam bir demokrat örneği
dedem ilk defa cbaskanlık seçimine katılıyor nesini anlayamıyorsun ? fokuslanmışsın bir noktayaVay be her koşulda liderinize sahip çıkıyorsunuz duygulandım değil 10 20 seçim daha kaybetse vazgeçmeyeceksiniz helal olsun
Tamam uyucam ben dedenle saadetler diliyorumdedem ilk defa cbaskanlık seçimine katılıyor nesini anlayamıyorsun ? fokuslanmışsın bir noktaya
hadi iyi geceler çiçeğim baharlar geldiğinde tekrar görüşelim..Tamam uyucam ben dedenle saadetler diliyorum
Kılıcdaroğlu alamadığına göre yakalım mı meşaleleri? skljkskEkli dosyayı görüntüle 78844
Fenerbahçe işi bittiğine göre geriye kaldı seçim