Kemal Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla birlikte tedbiren CHP Genel Başkanı oldu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bizler zamanında hep kayyumlara karşı geldık. yargı eliyle sıyaset dızayn edenlere hep karsı olduk. Bugün tarihde en çok kayyum atanan dönem AKP dönemidir. Bunlar diyorkı hiç bir parti secıme gırmesın kazanma umudu olanlara darbe yapip lekeleyip tutukluyorlar. Selahattin demirtas figen yüksekdağ ve son olarak imamoğlu buna örnekdir:
Gerek anayasa mahkemesi gerekse AİHM kararlarını uygulamayaman bir yargı ve iktidar işine geldiği zaman hak hukuk adaletden bahsedemez.
Çunku hak hukuk adalet herkese lazım.
Son olarak CHP genel başkanı benim nezdimde özgür özel dir. Her seferde miilet idaresi diğen akp kaybedeceğini anladiği zamanlarda hep bu yola basvurmusdur. Ama olsun çünku ülkenin merdivene ters binen adama ihtıyacı vardı. Oda kılıcdaroğludur. 13 secımı kaybedip AKP darbesıyle koltuk sevdasına kapılıp milyonlarca insanı sokaklara düşüren adamın inşALLAH bir kaseti yada rezilliği Çıkmaz

şu an hain kemal sözleriyle meclise yürüyorlar. daha ağır hakaretler, küfürler söylenmeli.

Chp de Alevi Sünni kavgası başlamış. Yönetim kavgası.
Düşünsenize, bunların Ülkeyi yönetme ihtimalini. Chpnin arınması 15 yılı bulur. 15 yıl chp ye oy vermeyin. Sonra ne veriyorsanız verin.

X'e kitlendim ben de .. diyorum o çıkan 1 takipçi kimdi 😆
Bu 2-3 gündür süreci takip edemiyorum, neler olmuş bitmiş diye bu hafta içi 1 haftalık haberleri okuyacağım. Ama en son tesadüf gördüğümde elinde hortum bir yerlere su atıyor, ıslatıyordu. Demek sonraki adımı KK’yı takipten çıkarmak olmuş. Masada kartlar yeniden dağıtılıyor herhalde : dd

Bu 2-3 gündür süreci takip edemiyorum, neler olmuş bitmiş diye bu hafta içi 1 haftalık haberleri okuyacağım. Ama en son tesadüf gördüğümde elinde hortum bir yerlere su atıyor, ıslatıyordu. Demek sonraki adımı KK’yı takipten çıkarmak olmuş. Masada kartlar yeniden dağıtılıyor herhalde : dd
ben en son baktığım da özel tomanin üstüne çıkmıştı xd

başkan olmadan önce meclis sıralarında yaptığı sert çıkışlara, sözlere bakıyorsun bir de şu haline.
Kesinlikle
Hulisi akar için meclise dediği sözler…
Her şey göz ameliyatından sonra oldu

Geri