Kemal Kılıçdaroğlu istifa

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Etmek istemese de etmek zorunda kalacak.
21 milletveklili ekmeli desteklemiyor partisinden.
Kazanamadığı taktir de yol gözüküyor Kemal'e.

kılıçdaroğlu ve bahçeli ayrı ayrı aday olsaydı bu seçim ikinci tura zaten kalırdı. ekmel hatasının sonucu istifadır.

Gecen Basbakanlik secimlerindede bu Soylem cikmisti. Mhpnin Basindaki Bahcelide istifa Etsin. Partimden Soguyorum O Adam yuzunden 0_0

kılıçdaroğlu ve bahçeli ayrı ayrı aday olsaydı bu seçim ikinci tura zaten kalırdı. ekmel hatasının sonucu istifadır.

Artık ikisinin de miladı doldu ve geçiyor.
Onlar bu şekilde devam ettikçe daha çok sırtlarında semer gezdirirler.

geldiği günden beri tokat manyağı oldu,yine istifa edeceğini sanmıyorum.
tatillerini bölmeyip boykot edenlere sallar bu sefer de.

geçmiş seçimden, chp %28 mhp %16 oyu var ayrı ayrı aday koy toplamda %44 oy. bu oranlarla tayyip %50'nin altında kalırdı ve seçim ikinci tura kalırdı. peki çatı ekmel kaç aldı %37, %7 nereye gitti ? tayyib'e. çok büyük hata yapıldı çok. istifa etmezse onursuzdur.

Bu tarz çatı adayı çıkarmaları Recep Tayyip Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şeye yaramadı. Ki zaten bunun haricinde farklı bir tablo olmayacağı kesin gibiydi. Burada asıl düşünülmesi gereken Recep Tayyip Erdoğan'ın üstünlüğü değil CHP ve MHP 'nin yanlış tutumu diye düşünüyorum. Artık şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekiyor aceba biz nerede yanlış yapıyoruz diye. MHP'li arkadaşlar benden daha iyi bilirler sanırım aceba MHP'nin kadrosun da hiç mi kaliteli insan yoktu ki çatı adayı çıkardılar. CHP deseniz kendi içinde çelişkilerden anlaşmazlıklardan başlarını alamıyorlar. Bence bu iki parti Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmasın da ne olursa olsun mantığını yürüttüler ama bir işe yaramadı gibi görünüyor.

Soma bile %47 civarında oy vermiş Recep Tayyip Erdoğan'a

Bu arada Kılıçdaroğlu'nun istifa edeceğini de düşünmüyorum ki şu aşamada istifa etmek CHP'yi ileriye değil daha geriye götürmek demektir.

chp ilkelerinden ödün verdi.evdeki bulgurdan da oldu.mhp için bişi değişmez.zaten küçük ortak

Off kemalsiz siyasetmi olurmuş yahu.
Ha onun yerine ekmeleddin gelecekse sıkıntı yok

Lucescu ülkemizi yakından tanıyan biri, onunla anlaşabilirse Cehape, Recebi indirirler bence.

olm hala sorunun baykalda veya kemal kılıcdaroğlunda olmadıgını anlamadınız mı?

ilk beyin fırtınası sorusu kurtuluş savaşı döneminde halkın yüzde kaçı milli mücadeleyi destekliyordu?
atatürk öldükten sonra inönü ve cumhuriyet halk partisi ne kadar kalabildi ülkenin başında.
türkiye'de atatürk dönemi sonrası demokratik yollarla, hangi sola yakın parti (gerçi solculuğu da kalmadı amma) iktidara gelmiş ki? ecevit dicen bi. ecevit o dönemin karmaşası içerisinde geçmişiyle ve cemaat desteğiyle seçimi kazandı ve ilk oldu sonra tepetaklak oldu zaten hükümeti.

siz cehape diyin istediğiniz kadar bu ülke insanının kafasını değiştiremediğiniz, eğitemediğiniz, yontamadığınız sürece cehapenin başına tayyibi getirin cehapeden yine bi halt olmaz.

kemal kılıçdaroğlu mantıklı ve dürüst bir adamdır. cehapenin baykaldan kalma çehresini de epey bi değiştirmiştir. oylarını da artırmıştır. tek şanssızlığı rte ile aynı dönemde siyasi arenada yer almasıdır.

ekmeleddin'i aday gösterip 2. tura bile kalamayan bir kılıçdaroğlu'na mantıklı diyorsun yapma

ekmeleddin'i aday gösterip 2. tura bile kalamayan bir kılıçdaroğlu'na mantıklı diyorsun yapma

sen hala seçimin türkiye'de demokratik yollarla yapıldığını falan sanıyosan fazlaca iyimsersin. ekmeleddin değil atatürk olsa tayyibin karşısında duramazdı günümüz türkiyesinde.

chp ve mhp bi kumar oynadı dinle uyuşan topluma dinci bir aday getirdi, tutmadı olan bu.

burda insanları tartışmıyorum %44 civarı iki parti muhalefet oyunun çatı gibi başarısız bir proje ile %37'e düşmesinden bahsediyorum. atatürk chp'sinin adayının hafız ekmeleddin olmasından bahsediyorum. ulusalcı insanı etkileyemedi, adam şezlongdan kalkmaya bile zahmet etmedi. mhp ile gereksiz ittifaktan. ortak aday ekmeleddin ile başarısız bir politika izlenmiştir ve gereği ne yazık ki istifadır bana göre. tabiki bu benim görüşüm, her görüşe saygı duyarım.

OOOOOOOOOOOOOVOOO BİR Kİ ÜÇ ALEMİN KRALI GELİYYOOOOOOO

BusV3OvCEAAI_s_.jpg:large

AKP'nin oylarını bölmek isteyen, tek vizyonu bu olan bir parti lideri.
Şimdiye kadar durması hata bencede.

'chp açık bir şekilde bu seçimi de kazanmıştır, bakınız; ' diye bir çıkış bekliyorum şu an kendisinden.

çıkarımlarım:
Kürt oyları konsolide olmadı.
Kürtler kazanımlarını akp nin politikalarına bağlıyor.
küskün Türk solu,Kürt soluna destek vermek istemiyor.
chp-mhp ortak paydada buluşamıyor.
mevcut muhalif seçmen,lider bazında sıkıntı yaşıyor,değişim arzuluyor.
muhafazakar seçmen her ne pahasına olursa olsun dinin teminatı olarak gördüğü erdoğana sıkı sıkı sarılıyor.

Geri