Kemal Kılıçdaroğlu ihanetler sayesinde muazzam güç kazanacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Umudunuzu kaybetmeyin.Idealist bir toplumda olabilirdi.
Kılıçdaroğlu kendi bile kendini desteklemiyor.Sen hâlâ niye destekliyorsun leftycim.Kılıçdaroğlu'nun destekçisi hiç de az değil ancak şu aşamadan sonra bir şekilde yerini güvenilir ve sağlam bir isme devretmesi gerekiyor. Hem yaş olarak zorlanmaya başladı hem de çok yoruldu. Bu isim bulunduğu an zaten kendisi de gönül rahatlığı ile çekilecektir.
Teşekkür ederim ancak siyaset bana çok uzak bir konu.Kılıçdaroğlu kendi bile kendini desteklemiyor.Sen hâlâ niye destekliyorsun leftycim.
Kılıçdaroğlundan çok hak ediyorsun o koltuğu cidden xd
Dizi değil hayatın kendisi.Yeni bir Hint dizisi mi bu?
Türkiye’deki tek dürüst gazeteciDeli herhalde
Biz kazanıyoruz.Gerçekten Kılıçdaroğlu ile bir şey kazanacağına inanan var mı?
Ben inanıyorum sonuna kadarGerçekten Kılıçdaroğlu ile bir şey kazanacağına inanan var mı?
Neden kazanmamalıymış? Kusura bakmayın da siz bu hükümeti hak ediyorsunuz. Atatürk’ün kurduğu, bu ülkenin kurtuluşu olacak partiyi kazanmamalı diyerek kötülüyorsunuz. Sizin gibi garibanlara akp yakışır. Hülooğ deyip halaylar çekin siz.Paralel evren de bile oylama yapılsa kazanamaz. Kazanmamalı...
Tabi bu mevcut hükümetten bıktığımız gerçeğini değiştirmez.