Haber Kemal Kılıçdaroğlu, 933 Gün Sonra Makam Odasında

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
C3zOAap.md.jpg

İstinaf kararıyla tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevine atanan Kemal Kılıçdaroğlu, 2,5 yıllık aranın ardından bugün bayramlaşma programı öncesinde CHP Genel Merkezi'nin 12'nci katındaki makam odasına geldi.

İstinaf kararıyla tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, bugün CHP Genel Merkezi'nde yapacağı bayramlaşma öncesinde konutundan Genel Merkez'e geldi.

Kılıçdaroğlu, bayramlaşma öncesi Genel Merkez'in 12'nci katında bulunan makam odasına geldi.

Kılıçdaroğlu böylece 9 Kasım 2023 günü Özgür Özel'e devretmesinin ardından hiç gelmediği CHP Genel Merkezi'ne yaklaşık 2,5 yıllık bir aranın ardından yeniden geldi.

Kılıçdaroğlu'nun bir süre sonra Genel Merkez bahçesinde bayramlaşmaya gelen partililere hitap etmesi bekleniyor.

Kaynak

önceki şimdi hangi delegeleri istiyorsan diyor
neden yeni delege yok
insan merak ediyor

Ya bu chplileri hiç anlamıyorum sanki akp genel sekreterini getirmişler gibi deliriyorlar…. sizin partinizin insanı ya.
ne güzel konuştu bugün ilk defa beğendim……
Anna kafa göz dalmak istemiyorum susar misin lütfen:D

İdeolojik bakmam, bence çalmayan siyasetçi en iyi siyasetçidir. Geç de olsa Kemal Kılıçdaroğlu hırsızlara izin vermeyeceğini bugün net bir biçimde ifade etti.

Ya bu chplileri hiç anlamıyorum sanki akp genel sekreterini getirmişler gibi deliriyorlar…. sizin partinizin insanı ya.
ne güzel konuştu bugün ilk defa beğendim……
annacım ne kadar haklı...

kemal kılıçdaroğlu'nun akpli olduğu savlarına alışmıştık. akşam bir arkadaşm cia diyor, mossad diyor...

bence bu oy verenleri kızdıran şey "kandırılma duygusu" nitekim insanlık tarihi en saçma sapan şekillerde kandırılan, tokatlanan çok zeki, çok eğitimli insanlarla dolu. en basitinden, telefon dolandırıcılarına tokatlanan profesör tipolojisi bir anomali değil. profesör dünyada dolandırıcılığın, kandırmanın, manipülasyonun profesörleri de olduğunu hesap etmez çünkü....

böyle durumlarla karşılaştıklarında, mağdur "profesörler" benlik algılarını tasdik edecek aklıcılaştırmalara girer. kandırılmıştır ama onu asıl kandıranlar kesin kendisinden daha üstün, daha güçlü birileridir. yoksa o at hırsızı kılıklı dolandırıcılar kılına bile dokunamaz. kesin ip var yani...

haliyle kılıçdaroğlu'nun akp'li, derin devlet, mit cia, mossad cart curt yapılıvermesi bu örüntüye oturuyor. gerçekte inandığı hiçbir değer olmayan, muhteris, içten pazarlıklı, kontrol manyağı, obsesif-kompülsif, huysuz, pinti bir emekli memur tarafından kandırılmak, daha da fenası onu en azından bir aralar sevimli bulabilmiş olmak fazlasıyla rahatsız edici çünkü...

hülasa özel ve imamoğlu muhtemelen darbeden ve gülen cemaatinden yargılanacak.
zaman onların aleyhine işliyordu onlar da bu bayram tatilini çok pasif geçirdi. bir de seçilmişlerin desteğini de alamadılar. işleri kolay değil, agresif bir politika izlemek zorundalar. bana kalırsa chp içerisinde hem dışında yer alan demokrat yapının bu boşlukta bir siyasi parti kurması elzem görünüyor. özel'in başına geçmesi gerekmiyor.

Geri