Kemal Doğulu, Hülya Avşar'ın 'Kerimcan Durmaz' benzetmesine sinirlendi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kemal Doğulu, Hülya Avşar'ın Kerimcan Durmaz benzetmesine sinirlendi.

Yeni trend bu mu oldu şimdi ?
Birde böyle prim kassınlar bakalım

Yeni mi cey olmuş daha önce usturuplu giyiniyordu
transparan ne yA kjkjkjkjkh

Eskiden tarzı daha farklıydı galiba ancak şu an oldukça abartmış.

bir dönem fazla şişirilip piyasaya sürülüp, sonradan söndürülen biri. bu yaz bodrumda bir canlı müzik mekanında arkadaşlarıyla oturuyorken görmüştüm. şarkı söyleyen arkadaş sahnesine davet etti. 2-3 şarkı söyledi, büyük bir konser veriyor edasıyla. aşırı zayıf ve paspaldı. ben üzülüyorum böyle şeylere ya. illaki kendi yanlışları da vardır ama etinden kemiğinden yararlanıp öylece ortada bırakıldı sanki.

Eskiden lubunyalık delikanlı işiydi. Senin kız arkasına bakmazdi en azından. Güvenilirdi. Bu ac/dc (alıcı verici dalavereci) gurup çok tehlikeli. Seni de sengilini de aynı anda götürebilir. Böyle tercih olmaz. Tercih etmiyo ki bunnar.

bir dönem fazla şişirilip piyasaya sürülüp, sonradan söndürülen biri. bu yaz bodrumda bir canlı müzik mekanında arkadaşlarıyla oturuyorken görmüştüm. şarkı söyleyen arkadaş sahnesine davet etti. 2-3 şarkı söyledi, büyük bir konser veriyor edasıyla. aşırı zayıf ve paspaldı. ben üzülüyorum böyle şeylere ya. illaki kendi yanlışları da vardır ama etinden kemiğinden yararlanıp öylece ortada bırakıldı sanki.
bu da fidyosu…

Ekli dosyayı görüntüle 53090993b6204809b5b120080365de3e.mp4

Taksim tarlabasi yokusunda barlarda koliye cikmis vaziyette goruyorduk bu tipleri.
Murat ovuc vs...
Unlu olunca gariplesiyorlar anasini satim.
Dune kadar cafe de fal bakan tipler sosyal medya sayesinde sisirilip sisirilip patliyor

Geri