Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizim oyunlar 10-15 gün sürüyor. bitsin artık yeter derken son hamlelerde hep yeniyor beni.Osmana yenilmekte ne bileyim Serdar yakışmamış.sadfasdf
kanka en son oynamayalım dedin diye hatırlıyorum davet atmadın kibizim oyunlar 10-15 gün sürüyor. bitsin artık yeter derken son hamlelerde hep yeniyor beni.
bu arada yıllar yıllar önce gönderdiğim daveti ne kabul ne ret yaptığından bir daha davet gönderemiyorum sana. oynamak istemiyorum diyebilirdin. bir miktar üzdün beni.
daveti arafta bıraktın. dememişimdir öyle. müsait olunca tek seninle oynayacağım o zaman yeneceğim falan demişimdir.kanka en son oynamayalım dedin diye hatırlıyorum davet atmadın ki![]()
ha olabilir kankam müsait olunca hemen başlıyoruz. bu ara @Ponyo bile yeniyor zaten :ldaveti arafta bıraktın. dememişimdir öyle. müsait olunca tek seninle oynayacağım o zaman yeneceğim falan demişimdir.
ayşe bu oyunda hile olduğuna kim inandırdı seni asdlşsadjgsadBen de yosunu yeniyom ponyoyu yenemedm daha skljslj
Siz hileli oynuyorsunuz kesin
şuan öndeyim aişemmm vermicem bu eli sanaBen de yosunu yeniyom ponyoyu yenemedm daha skljslj
Siz hileli oynuyorsunuz kesin