Canis Major
Altın Üye
yenilirsem selimle sana gs forması alırım sen ne alacaksın ? ssfdsf sen ne alacaksıngel abisi nesine?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yenilirsem selimle sana gs forması alırım sen ne alacaksın ? ssfdsf sen ne alacaksıngel abisi nesine?
alıyım lan ben de bjk forması alıyım o zamanyenilirsem selimle sana gs forması alırım sen ne alacaksın ? ssfdsf sen ne alacaksın
tamam ben kazanırsam bende buradan isteyen olursa hediye edicem. direkt ona kargo yapacaksın taam mı lanalıyım lan ben de bjk forması alıyım o zaman
benim rakibim serdar k. idi.ben 4-5 kişiyle oynuyorum kimsiniz bi ses verin ya sadfjsadf
benim erkal ile başlıyor kullanıcı adım serdark = plesk :dbenim rakibim serdar k. idi.
eyvallah, formaya da talibim ve seni tutuyorum slslsjibenim erkal ile başlıyor kullanıcı adım serdark = plesk :d
tamam lan tamam tamammm bu elden sonra amatamam ben kazanırsam bende buradan isteyen olursa hediye edicem. direkt ona kargo yapacaksın taam mı lan
benim erkal ile başlıyor kullanıcı adım serdark = plesk :dbenim rakibim serdar k. idi.
tamamdır forma senineyvallah, formaya da talibim ve seni tutuyorum slslsji
baba baktım şimdi hile dediği harfleri yazıyorsun kelime buluyor , Kelime Bulucu | Kelime Bulma Makinesi | Kelimeler.Netbiz canis ile hile işini karşılıklı güvene bıraktık. hile yapan toptur dedik.
bunicktam'ı süreyle tokatladım. hükmen galip geldim.
Havan batsınAynı anda üç kişiyi yendim, bir sonraki dörtlü grup yapacağım@Plesk @leavemealone @Ponyo
Yenemediğim bir kişi var forumda, @Etna çok fena.