Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gel lanyenilmişliğim yok sdfsdf
Gel lan
Ahahhaah bu ne lannnn çok iyiydi :dds![]()
FETÖ'cüler 'kelimelik' oyunu üzerinden haberleşmiş
Serbest kalan sanık eski askeri öğrenci M.E.Ö, "Örgüt abisi benden Antalya'da yaşayan devrelerimin isim ve numaralarını istedi. Bende kendisine veremeyeceğimi söyledim. Daha sonra bana 'kelimelik' oyununu indir, oradan konuşalım bundan sonra' dedi." - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
ne hilesi kardeşim meczup meclup türeteceksin ne çıkarsa kar :dAhahhaah bu ne lannnn çok iyiydi :dds
bu arada erkalla oynamayın büyük ihtimal hile kullanıyor çünkü bu çocuun meclup diye bir kelimeyi bilme ihtimali olabilir mi sizce? Ama halledicez onu da halledicez
of hadi seri oyna yane hilesi kardeşim meczup meclup türeteceksin ne çıkarsa kar :d
gel risk oynayalım strateji istiyosan camonnnn
Bdndjjdd sen çok serisin yaaaof hadi seri oyna ya
kardeşim okey mi oynuyoruz düşünerek hamle yapıyoruz şurdaBdndjjdd sen çok serisin yaaa![]()
Ayyyyy ayyy dusun dusun:Rkardeşim okey mi oynuyoruz düşünerek hamle yapıyoruz şurda
ya olm yosun serisin falan yazmış sana :@ benimle oynarken niye 7 saatte bir hamle yapıyorsun@Canis Major senle örgüt kuracaz. örgütümüzün haberleşme aracı da kelimelik olacak çok gizli. şarkısı da anadolu tat 1071 1071 1071 diye bi şarkı. köklü bi örgüt olacak
ironi diye bişey var ironiiiiya olm yosun serisin falan yazmış sana :@ benimle oynarken niye 7 saatte bir hamle yapıyorsun
anadolu tat 1071 anadolu tat 1071 1071 1071 bu arada ben de evim dışında bi yerde yapamıyorum