Bel far niente
Gümüş Üye
Online herkesle oynayabiliyor muyuz? Pek araştırmadım şuan oyun oynuyorum, öyleyse alayım age of beni sarıyorAynen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Online herkesle oynayabiliyor muyuz? Pek araştırmadım şuan oyun oynuyorum, öyleyse alayım age of beni sarıyorAynen.
Online herkesle oynayabiliyor muyuz? Pek araştırmadım şuan oyun oynuyorum, öyleyse alayım age of beni sarıyor
Valla ben o kadar aoe delisi değilim ya şöyle bi anlattın korktum, aoe zaten zeka işi boş insan oynamaz diye de düşünürsek... Ben mario mu oynasam?Ohooobaşkalarıyla oynamak mı ? Ne adamlar var bir görsen... Multi oynamak zevkli fakat çok çok zor. Black Forest Map'i başta olmak üzere. Arena, Fortress, Border Stones, çok oynanıyor ve oynayan adamların adamların en az 6.000 saati var steam üzerinde. Yani delik deşik ediyorlar.
Valla ben o kadar aoe delisi değilim ya şöyle bi anlattın korktum, aoe zaten zeka işi boş insan oynamaz diye de düşünürsek... Ben mario mu oynasam?
Bende delisi değilim, zevkine oynuyorum fakat dediğin gibi cidden zeka işi ve çok geliştirmişler oyunu eskisi gibi değil. Hardest AI çok rahat harcıyor 1 v 1 de, nüfus 500 falan bide.
Oyundan tanıştığım adamların hepsi +35 yaş üstü amca statüsünde çoluğu çocuğu varHer akşam 2 - 3 saat atıyorlarmış falan filan yaş ortalaması cidden yüksek diye tercih edilir ama harcıyorlar ancak arkadaşla yapay zekaya karşı oynamak mümkün aslında onda bile hardest harcar dene görürsün zaten. Zaten 1 oyun atıp, mario giriyorum. 1000 saat oynama var, 2000 elo dayım, af edersin millet bir taraflarıyla gülüyor bana. Dk 20 de adamlarda 5 town center, falan filan yardırıp götürüyorlar zaten. Ama alırsan arada atarız hem sende yeni yapay zeka ile tanışmış olursun
1 tane hardest AI ikimizi harcar net konuşuyorum. Very hard'a gelmiyorum bile
![]()
Jandarma; Bütün Paladinler sizin olsun, benim halberdierlarım var. [/B]
^^ Pahalı fakat etkili paladin taktiği var. 100 paladinle komple ülke alıyorsun. Tabi hayvan gibi ekonomi gerekiyor onun için, alamazsan Gg oluyorsun uygulayarak gösterdiler bana da oradan öğrendim. dfsklgjAma tek saldırı hakkın var. önden 50 tane çıkartıp göndermek arkasından düşmana çok yakın yere 10 farklı stable den 50 tane daha ard ard göndermek ve sonuç gg.
Doğrudur, ben daha basit insanlarla basit maçlar attığım için şöyle yaparım böyle yenerim diyemeyeceğim ama mangonel & halberdier veya moğol atlısı halberdier çok rahat paladinleri dize getirebilir diye düşünüyorum. Paladinler binalara karşı, seyyar topçulara karşı falan çok güçlü ondan daha çok tercih ediliyorlar. Benim en sevdiğim ülke Moğol, Türk ve denizde ispanyol. bu arada nickini verirsen ekleyim steamden yada sen beni ekle syf0
Uzun zamandır 250-300 fark atmıyorum sanırım.
Kız senden iyi bence. Kıskanma :p
Allah aşkına benimle oynamamış birisinin benden iyi olduğunu nasıl iddia edebiliyorsun?Benden iyisi, paralel evrende ki BEN dir yine.
Lena pek iyi değil Aaa
Sen acemi olduğun için sana öyle geliyor.d