Kelimelik

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kim icat etti bu oyunu Larien kim.

Annacığım ben Sinan Akçıl diye biliyorum ama Serdar Ortaç olduğu söylentileri de var. Janımın içi, en sonunda hepimize bu oyunu yükletecekler sanırsam. Yohsa hep Papua Yeni Gine'nin oyunları mı bunlar? Bizi mi gözetliyorlar sence? Gerçehten gizli bir şey yapmıyorum.
Lanet olası federaller peşimizdeler :parti:

amaan boşver onu Sinan Akçılla Serdar Ortaç düet yapmış, çok zaçma dinledin mi :liv:

Annacığım ben Sinan Akçıl diye biliyorum ama Serdar Ortaç olduğu söylentileri de var. Janımın içi, en sonunda hepimize bu oyunu yükletecekler sanırsam. Yohsa hep Papua Yeni Gine'nin oyunları mı bunlar? Bizi mi gözetliyorlar sence? Gerçehten gizli bir şey yapmıyorum.
Lanet olası federaller peşimizdeler :parti:

amaan boşver onu Sinan Akçılla Serdar Ortaç düet yapmış, çok zaçma dinledin mi :liv:

Ahh lari :D
Sen mükemmel bi şeysin

aasudee olarak ben de bu güruha katıldım oynamak isteyen olursa buyursunlar.

Su oyunu bir tek ben oynamıyorum sanırım.. Ya da şöyle sorayım, bunu oynamayan kaç kişi kaldık?.. :bekle

Alinin yalnızlığı :D

Ayseli bir şeydi ismim. Yazıp muhabbet etmeye çalışıyorlardı. Cevap vermiyordum. Bu sefer de amma da naz yaptın diye gittiler. Birisi de korkma nikahıma almayacağım seni dedi. Oyunu silme noktasına getiriyorlar insanı. :/ Ben de unisex bir kullanıcı adı seçtim. Çok ısrar edene Ali diyorum. Giden gitsin. xd Hayır sohbet amacın varsa gir sohbet sitelerine ne bunaltıyorsunuz insanları. :liv:

Geri