Bel far niente
Gümüş Üye
erkalerkol kullanıcı adım gelin oynayalım
Erkal kanka gel oynayalım deyince, yok kanka bıraktım sıkıldım diyorsun. Burada gelin oynayalım. Mmmm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
erkalerkol kullanıcı adım gelin oynayalım
Beklerim![]()
Biliyorum, joker ile kelime sallayıp tutturabilen bi adamsın, yersen (:72 saat olursa yenerim yoğun adamım ben :grifikir:
Biliyorum, joker ile kelime sallayıp tutturabilen bi adamsın, yersen (:
Yemiyoruz kardeşimben neler tutturuyorum neler ohoo :grifikir:
Yemiyoruz kardeşim![]()
livmi neden benimle dedikodu yapöıyorsun? bana güvenmiyor musun : D
yükleyim mi ya bilemedim , hepinizi bi yensem mi yükleyip :d @A.
Ben oyun boyunca oyunu videoya alıp oynamaya razıyım (: hiç oyundan çıkmadan? O jokerle öyle bi kelimeyi sallayıp tutturmak imkansız 3 harflik bir şey değildi 6 mıydı 7 mi? Joker kullanıyorsun ve sallayıp tutturuyorsun?sizin oraları bilmemde bizim buralarda neticeye bakarlar yenilince çamura yatmasen yendin biz bişi dedik mi :grifikir:
Ben oyun boyunca oyunu videoya alıp oynamaya razıyım (: hiç oyundan çıkmadan? O jokerle öyle bi kelimeyi sallayıp tutturmak imkansız 3 harflik bir şey değildi 6 mıydı 7 mi? Joker kullanıyorsun ve sallayıp tutturuyorsun?kelime de günlük hayatta asla duramayacağın bir kelime he tdk bile arşivden silse yeridir ama sen sallayıp yakalayabiliyorsun
![]()
Kardeşim sen biliyorsun, ben biliyorum sıkıntı yok dahası inanmasa da olur. (:6 harfli bir kelimeyi bir sesli bir sessiz kullanarak kaç kombin yapabilirsin ki ? jokeride sesli harf olarak kullandıysam 20 30 şekil olur çok zor birşey değil usta videoya al oynayalım sıkıntı yok
Kardeşim sen biliyorsun, ben biliyorum sıkıntı yok dahası inanmasa da olur. (:
sıkıntı yok diyip ilk fırsatta laf vuruon ama tamam diyecen tamam :papatya: