Kelimelik

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bu arada Canis Major aşk daha oyunun başında bu puan farkına rağmen "sıkıldım" diyen sevdiğine önde olmana rağmen teslim olmaktır.

:Dddfddddd
0c0c5d232f87669dd368ab07d5b2b898.jpg

Rastgele kullanıcıların muhabbet etme çabaları sıkıcı. Silesim geliyor oyunu.

livmi neden benimle dedikodu yapöıyorsun? bana güvenmiyor musun : D
yükleyim mi ya bilemedim , hepinizi bi yensem mi yükleyip :d @A.

livmi neden benimle dedikodu yapöıyorsun? bana güvenmiyor musun : D
yükleyim mi ya bilemedim , hepinizi bi yensem mi yükleyip :d @A.

Ahahah
Şaka ya dedikodu yapmıyoruz. xd
Yükle ya sinir ediyor rastgele kullanıcılar. İsmimi değiştirdim sırf bu yüzden. -)

sizin oraları bilmemde bizim buralarda neticeye bakarlar yenilince çamura yatma :D sen yendin biz bişi dedik mi :grifikir:
Ben oyun boyunca oyunu videoya alıp oynamaya razıyım (: hiç oyundan çıkmadan? O jokerle öyle bi kelimeyi sallayıp tutturmak imkansız 3 harflik bir şey değildi 6 mıydı 7 mi? Joker kullanıyorsun ve sallayıp tutturuyorsun? :D kelime de günlük hayatta asla duramayacağın bir kelime he tdk bile arşivden silse yeridir ama sen sallayıp yakalayabiliyorsun :D

Ben oyun boyunca oyunu videoya alıp oynamaya razıyım (: hiç oyundan çıkmadan? O jokerle öyle bi kelimeyi sallayıp tutturmak imkansız 3 harflik bir şey değildi 6 mıydı 7 mi? Joker kullanıyorsun ve sallayıp tutturuyorsun? :D kelime de günlük hayatta asla duramayacağın bir kelime he tdk bile arşivden silse yeridir ama sen sallayıp yakalayabiliyorsun :D

6 harfli bir kelimeyi bir sesli bir sessiz kullanarak kaç kombin yapabilirsin ki ? jokeride sesli harf olarak kullandıysam 20 30 şekil olur çok zor birşey değil usta videoya al oynayalım sıkıntı yok

6 harfli bir kelimeyi bir sesli bir sessiz kullanarak kaç kombin yapabilirsin ki ? jokeride sesli harf olarak kullandıysam 20 30 şekil olur çok zor birşey değil usta videoya al oynayalım sıkıntı yok
Kardeşim sen biliyorsun, ben biliyorum sıkıntı yok dahası inanmasa da olur. (:

sıkıntı yok diyip ilk fırsatta laf vuruon ama tamam diyecen tamam :papatya:

söz konusu rekabet olunca, kazanmak ve kaybetmek olunca işin içinde hırslı oluyorum pek tahamülüm olmuyor yenilmeye Ashriel az çok anladı ama o hırsa rağmen bi oyunda ekstra şeylere başvuracak kadar düşmedim kanki :D Seviyorum seni görüşürüz.

Ben 4 oyunda 2 defa yendim belirtmek isterim djxnejdjkd

Geri