HeEmekli tayfa seviyo
Emekli maaşı yatsın üyeliğimi pro yapıcam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HeEmekli tayfa seviyo
sen hepimizi emekli tayfa ilan ettin şu an....Emekli tayfa seviyo
sen önce bağlaç ne onu öğren, yeni kelimelerin sırası değil....Bende mi oynasam
Oynayalım mısen önce bağlaç ne onu öğren, yeni kelimelerin sırası değil....
sen de yenebilirsin.... böyle beni sıkıştırmasaydın rahatlıkla oynayalım derdim :dOynayalım mı
Sen yenersen öğretmeni normal derler
Ya ben yenersem![]()
Bağlaç bi bağlama işi var burda kesinsen önce bağlaç ne onu öğren, yeni kelimelerin sırası değil....
Tamam ilk fırsatta indircem oynayalım (:sen de yenebilirsin.... böyle beni sıkıştırmasaydın rahatlıkla oynayalım derdim :d
şeymi ne ya, soru ekini niye ayırmıyorsun....Bağlaç bi bağlama işi var burda kesin
Kelimeleri birbirine birleştiren şeymi bağlaç )
Tamam ilk fırsatta indircem oynayalım (:
İki kelimiyi birbirine birleştime değil mi ?şeymi ne ya, soru ekini niye ayırmıyorsun....
ahura ile benim sınavımsınız ya öbjbjb delirteceksiniz beni.
sadece siz değil ama size takılmak keyifli...
sen biraz daha araştır, üstüne düş bu işin...İki kelimiyi birbirine birleştime değil mi ?
Ne zaman oynuyoruz ?
100 de 63 müş oranım sana göre düşüktür tabi bir zamanlar oynamıştım bu oyunusen biraz daha araştır, üstüne düş bu işin...
ne zaman istersen
bu oyun düzgün yazmaya bakmıyor zaten, merak etmeyiniz... öyle olsa şans tanımazdım ama çok kaybettim, kaybetmeye de açığım :d100 de 63 müş oranım sana göre düşüktür tabi bir zamanlar oynamıştım bu oyunu
Oynayalım dersen Albatros~ nikim ama fark atmak yok öğretmenim (:
Ben neden bulamıyorum yAaNA - L
Ben neden bulamıyorum yAa