Kelimelik

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
La bende oynuyodum bu oyunu arkadaşın sipastik bi kardeşi var abi illa oynayak davet at felan attım davet çocuk öyle kelimeler yazıyoki arkadaş sanarsın bana kelime bilimcisi. Sonra dayanamadım dedim lan yavrum sen malsın bu kelimeleri sana kim söylüyo meğersem hilesi varmış bi internet sitesi var harfleri yazıyon sana kelime üretiyo. Sonra ben de sildim oyunu xd

Lari bana davet atacak hala jsksjks

Bu oyun yabancılarla daha güzel oynanıyor. Karşıdaki arkadaşın olunca ezmeye kıyamıyorsun, vicdan yapıyor insan.

Doru. Mastor bey haklı, önceden çok oyun oynadık biz sırf vicdan yaptığı içün ezmedi beni hiç,yenildi. şahidim:kaç:

Ben hala hile yaptığını düşünüyorum o kadar harfin öyle uyumlu gelmesi hem de sürekli imkansız bence.d
Ya harfler iyi geliyor diye hileci ilan edildim, hayır bütün l ler bana gelse sanki yeneceksin, hiç bir oyunda umuda dair bir ışık bile yoktu hala kalkmış konuşuyor ya :D

Ya harfler iyi geliyor diye hileci ilan edildim, hayır bütün l ler bana gelse sanki yeneceksin, hiç bir oyunda umuda dair bir ışık bile yoktu hala kalkmış konuşuyor ya :D

Ya bırak 1 gelir 2 gelir her el de olmaz ki, oyunu bilmiyor değilim yani ışık yokmuşmuş hadi itiraf et kurtul asdfjkhjk

Ya livmi seni ben yeniyorum o senle neden oynasın tee ellam :D

Ya bırak 1 gelir 2 gelir her el de olmaz ki, oyunu bilmiyor değilim yani ışık yokmuşmuş hadi itiraf et kurtul asdfjkhjk
Arkadaşlar bu His isimli üye benimle oynamadan önce oyunda "Kelimelikçi" diye nick almış takılıyordu iki kere üst üste ağır şekilde yenilince utancından nickini değiştirdi, işte o yüzden taktı kafayı bana gelen J lere Ö lere :D

Arkadaşlar bu His isimli üye benimle oynamadan önce oyunda "Kelimelikçi" diye nick almış takılıyordu iki kere üst üste ağır şekilde yenilince utancından nickini değiştirdi, işte o yüzden taktı kafayı bana gelen J lere Ö lere :D

Çirkinleşmeye başladı bak.dd
Kullanıcı adını burada paylaştığım için değiştim kendini çok abartıyorsun.d

Çirkinleşmeye başladı bak.dd
Kullanıcı adını burada paylaştığım için değiştim kendini çok abartıyorsun.d
Uahahaha :D

Abartı kelimesinin anlamını bildiğinize emin misiniz siz ya? :nopsrn:

Benimki abartı değil, mütevazilik bence az bile konuşuyorum. :D
94e268af4269fe91e080d88d1b448166.jpg

Geri