Anna Karenina
Elmas Üye
Oyunu oynamaya Mertle başladıysan ondandır.d
Evet ben 100lerde gezinirken onun 400lerde dolanması zor bir durum boyle bir fark olamaz.skjh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oyunu oynamaya Mertle başladıysan ondandır.d
Evet ben 100lerde gezinirken onun 400lerde dolanması zor bir durum boyle bir fark olamaz.skjh
Ha?Doru. Mastor bey haklı, önceden çok oyun oynadık biz sırf vicdan yaptığı içün ezmedi beni hiç,yenildi. şahidim:kaç:
Ya harfler iyi geliyor diye hileci ilan edildim, hayır bütün l ler bana gelse sanki yeneceksin, hiç bir oyunda umuda dair bir ışık bile yoktu hala kalkmış konuşuyor yaBen hala hile yaptığını düşünüyorum o kadar harfin öyle uyumlu gelmesi hem de sürekli imkansız bence.d
Ya harfler iyi geliyor diye hileci ilan edildim, hayır bütün l ler bana gelse sanki yeneceksin, hiç bir oyunda umuda dair bir ışık bile yoktu hala kalkmış konuşuyor ya![]()
Arkadaşlar bu His isimli üye benimle oynamadan önce oyunda "Kelimelikçi" diye nick almış takılıyordu iki kere üst üste ağır şekilde yenilince utancından nickini değiştirdi, işte o yüzden taktı kafayı bana gelen J lere Ö lereYa bırak 1 gelir 2 gelir her el de olmaz ki, oyunu bilmiyor değilim yani ışık yokmuşmuş hadi itiraf et kurtul asdfjkhjk
Ya livmi seni ben yeniyorum o senle neden oynasın tee ellam![]()

Arkadaşlar bu His isimli üye benimle oynamadan önce oyunda "Kelimelikçi" diye nick almış takılıyordu iki kere üst üste ağır şekilde yenilince utancından nickini değiştirdi, işte o yüzden taktı kafayı bana gelen J lere Ö lere![]()
UahahahaÇirkinleşmeye başladı bak.dd
Kullanıcı adını burada paylaştığım için değiştim kendini çok abartıyorsun.d
beni neden rezil ediyosun![]()
Bu fırsat bir daha elime geçmez ayda yılda bir yeniyorum![]()