Ulan sen yukarda paylasmissin ya olm fotonu , alintiladim hatta kolpa yapacagini bildigimden hahshdBenden izin almadan neden beni ifşaladın ki şimdi sen ?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ulan sen yukarda paylasmissin ya olm fotonu , alintiladim hatta kolpa yapacagini bildigimden hahshdBenden izin almadan neden beni ifşaladın ki şimdi sen ?![]()
Boş laf yapma çay yap sinir etme beni.. :dUlan sen yukarda paylasmissin ya olm fotonu , alintiladim hatta
Yapiyim kardesim ayipsin. Karadenizliye cay mi sorulur.Boş laf yapma çay yap sinir etme beni.. :d
Forum üzerinden içmeyelim ama o çayı yüzyüze anlık atalım buraya hatta ne dersin ?Yapiyim kardesim ayipsin. Karadenizliye cay mi sorulur.
Olur kardesim , izmire gelmen lazim ama ben artik istanbul'da yasamiyorum.Forum üzerinden içmeyelim ama o çayı yüzyüze anlık atalım buraya hatta ne dersin ?
Onurcan olmak bunu gerektirir...Ya arkadaş kaçyere birden yetişiyorsun dmdm
Onu bunu bırakta sen benim kafamı karıştırdın rövanş yapacağız bana bulaşmayacaksın ama söz ver.Olur kardesim , izmire gelmen lazim ama ben artik istanbul'da yasamiyorum.
Rövanş atalım hadi gel.Siradaki diyordun arka siradaki kardesim. Kafan karismayacak..
Ben bi yandan calisip bir yandan oynuyordum gun boyu.
Yok oyle canim acidi manim acidi
Ekli dosyayı görüntüle 121719
Valla ben ilk kez oynuyorum. Harfleri fazla puan veren yerlere diziceksin o kadar. He kime fazla puan harf gelecegi sans tabi biraz.Rövanş atalım hadi gel.
Tamam iyisin sus.
Karşında çocuk mu var hiç ilk oynuyor gibi değilsin git başkalarını kandır...Valla ben ilk kez oynuyorum. Harfleri fazla puan veren yerlere diziceksin o kadar. He kime fazla puan harf gelecegi sans tabi biraz.
Ulan olm harfleri puanlarin fazla oldugu kutucuklara yazicaksin hepsi bu. Oyun en basta anlatio zaten ilk defa oynamakla ne alakasi var jajshshhhsKarşında çocuk mu var hiç ilk oynuyor gibi değilsin git başkalarını kandır...
Karın haklıymış kelime havuzun genişmiş ama halledicez.Ulan olm harfleri puanlarin fazla oldugu kutucuklara yazicaksin hepsi bu. Oyun en basta anlatio zaten ilk defa oynamakla ne alakasi var jajshshhhs
Emin miyiz@Kürt Kedisi son virajda kaybetmek üzere..
son kalan harflere sövüyorum...Emin miyiz![]()