başarı yüzdenize demedim onu sevgili öğrencim :f oyunda iyisin yani hiiiç nerem iyi deme...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
başarı yüzdenize demedim onu sevgili öğrencim :f oyunda iyisin yani hiiiç nerem iyi deme...
Ehh işte öğretmenimbaşarı yüzdenize demedim onu sevgili öğrencim :f oyunda iyisin yani hiiiç nerem iyi deme...
Sipariş geçildiKelimelik oynayan gercekten bekar olanlar.
Bu mesaja bir like atabilirmi.

Yaa yerim seni@Kürt Kedisi ni o kadar çok yeniyordum ki bir kere vicdanım elvermedi. Bilerek yenildim. Benim gibi birini üzenler utanır mı? Hiç sanmıyorum………….
(Kimse inanmadı)Yaa yerim senişu an kimse yenemiyor beni hahaha
Bir el atalım mıOynamıyorum epeydir ama severim
Sıkılacak kadar vaktim yok herşey yogun geçiyor dinginlesirse yükler oynarız söz veriyorumİddialı olan varsa oynayabiliriz pm yolunda kullancı adını gönderin.
Bir el atalım mı![]()
Keyfin yerinde olsunda reis gerisi önemli değil can sağlığı aman kaoslardan uzak dur yıpranma :dSıkılacak kadar vaktim yok herşey yogun geçiyor dinginlesirse yükler oynarız söz veriyorum![]()
Evet evet öyle yapıyorum hatta şuan gözlerim kapanıyor yaşlılık izin vermiyor artik adrenaline ahahKeyfin yerinde olsunda reis gerisi önemli değil can sağlığı aman kaoslardan uzak dur yıpranma :d
Allah rahatlık versin dikkat et.Evet evet öyle yapıyorum hatta şuan gözlerim kapanıyor yaşlılık izin vermiyor artik adrenaline ahah
Yenildiğin zamanlarda oluyor : pHerkesi yeniyorum böyle olmaz.