Ophelia
Gümüş Üye
Bugün kitapçının önünden geçerken ön sıraya Tezer Özlü'den kalanlar kitabını koymuşlar.
Hemen yapıştım aldım dayanamadım çünkü. Hep böyle oluyor ne zaman bir kitapçının önünden geçsem kitap alasım geliyor. Şu sıralar sınav yoğunluğu yüzünden kendime tembih etmiştim hayır İrem bile bile kitapçıya gitmeyeceksin ama olmadı bağımlılık,aşk,tutku kitap okumak. Hele ki kitap kokusu. O yeni alınan kitabı bazen bir iki gün açmamak istiyorum öylece dursun kokusuyla ama dayanamıyorum alel acele açıyorum kitabı ve diyorum ki yavaş yavaş ilerle ama öyle ki üç güne kalmadan bitiyor elimdeki kitaplar. Sonra durdum Tezer Özlü almışken gözüme çarpan Didem Madak vardı ve Grapon kağıtları kitabını aldım bir o eksikti kitaplığımda. İşte uykusuz ve halsiz başladığım güne gülerek devam ettim. İstemsizce mutluluk sardı sabırsızlıkla eve gidip okumayı istedim ama eve kadar dayanamadım. Oturdum bir kahveciye. Orta şekerli Türk kahvesini söyledim ve açtım kitabın ilk sayfalarını..
Ahh şu sıralar fazla duygusalım geceleri kendimi Sylvia Plath şiirlerine bırakıyorum. Arka fonda Birsen Tezer...