Bu zamana kadar çokça forumlarda takıldım,bazılarında adminliğe kadar görev içinde bulundum,yani forum denilen olayın anlamını da kuralınıda az çok bilmekteyim.Buraya da Mirage arkadaşım için gelmiştim rica etmişti gelmemi.Şu kısa süreli forum maceramda kırmış olduklarım varsa farkında olmadan da olsa özür dilerim,onun ötesinde benim dinime,benim inançlarıma,benim değerlerime,benim düşüncelerime aleni hakaretler içeren,saldırgan,provoke edici,ahlaktan yoksun paylaşımlar görmekteyim,günden güne artarak forumda ne yazık ki.. Ki bunun hiç bi tarafı sandığınız üzere düşünce özgürlüğüne falan girmiyor ! Sevmeyebilirsin,doğru bulmayabilirsin,zıttını düşünebilirsin,zıttını yaşayabilirsin,eleştirebilirsin amaa hiç bir şekilde aşağılamaya,saldırmaya,küfür etmeye,provoke etmeye hakkı yok kimsenin kimseyi ! Ve bu çirkin paylaşımların insanları öteleştiren paylaşımların hakaretlerin aleni şekilde olmasına rağmen forum yönetimininde göz yumması sebebi ile buraya kadar forumsal.net zamanım.Yönetim yazıma göz yumar ban atar mı atmaz mı bilmiyorum ama gayet beyefendi bi şekilde kendi kürsümde düşüncelerimi paylaştığımı düşünüyorum.