kel erkek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben beğenirim kel erkek ama öyle yurdum keli değil. Dövmeli, tarz ve hoş keller.

kel ve karizmatik kel ve hoş kelimelerini aynı cümle içerisinde kullanmak üzücü...

+Onu begeniyorsun degil mi
- Kafası ile birlikte.
+Sevmedigin yerleride var degil mi?
-Evet kafası hariç

kafasının şekli güzel, uzun boylu ve biraz kaslı keller bence karizmatik oluyor, kendi tarzı olan havalı havalı... ama kısa boylu kel olunca sanki çim adam ekmişim de bir türlü mamül vermemiş gibi hissediyorum.
hem kelleri hem kısaları aynı anda gömdüm, pişman mıyım hayır. utanmadan, kendilerine bakmadan bu forumda güzel kız arayanlar oldukça hepsini yermek de gömmek de görevdir artık bize. saldırııın...

Sizi uzmek istemem ama hepinizin sonu bu. Kizlar siz de alissaniz iyi olur, evlenince saclari dokuluyor bu cinslerin :d

40ından sonra saçları dökülüyor diye chp kadın kolları teyzesi saçı kestirecekler burda kel erkeği beğenmiyor....... :emoji_rolling_eyes: iyi ki varsınız aşkolar...... kelinize sağlık....... :emoji_kissing_closed_eyes:

tepelerde seyrekleşme var ilerde kel olabilme ihtimalim var. dayılarımın biri kel biri gür saçlı o yüzden ikisinin ortası şuan :D

Lena ya evren kem kel bir koca verebilir ahahaass

5 seneye bana da kel derler : dd

Geri