Kel biriyle sevgili olur musunuz?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Seyrek saç nasil oluyor ya ?

1738947225633.jpeg

Şu mu )

Repertuvarımda bu yok. Saç ektiren bile oldu… jfjfj

Hep bizim manito verilerini topladın. Bi de seninkileri dinleyelim. Kimlerle oldun anlat…
Forumda ki konuları boşuna mı açtık.. her konu forum içi detayları ortaya koyuyor..
Ben flörtçü biriyim, uzun ilişki insanı değilim, sonsuz mutluluk olduğuna inanmam.. o yüzden anı yaşamayı seviyorum ve sessizce uzaklaşıyorum..
Herhangi bir kriter sunamam, insan değişken canlılardır, garantici biriyim, boşa kürek çekmem.. avı önce takip ederim, sonrasında incelerim, en sonunda hamlemi yaparım.
Kriter yok dedim ama dombili sevmem, keskin yüz hatları olanları severim, sepet kafa hoşuma gitmez..
İşveli, cilveli severim :) kıpır kıpır. Kariyer delisi olanlardan uzak dururum, 25 yaşından sonra okul, sınav falan işleri ile uğraşan kişiyle işim olmaz.
Daha çok da hangisini yazayım, al bu bilgileri ne yapıyorsan yap :)

Kasaphane şefi geldi aklıma. İki de bir "çırpacaksın elleri, öpeceksin kelleri" deyip dururdu.

Evet, kaçak et kesen tiplerdendi.

Hmm,lösemi mi oluyor karşımdaki öyleyse? Kendini daha iyi hissetmesi için saçlarımı ona kestirirdim.

• sarılma
Tepkiler: ne
Gafası değil , karakteri kel olmasin .

Kel derken cinsiyet olarak erkek kastediliyorsa tercihim değil.
Ama saçları hastalık veyahut başka sebeple olmayan bir kadın ile ilişki yaşar mıyım? Evet yaşarım.

Geri