"Keko" ve "hırt tayfa" sorunsalı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
İyi parti videosu ama kendileri yapmıştı sonra bu kanal tekrar yüklemiş sanırım , kaldırıldımı ne oldu bilmiyorum. Biri alıp tekrar yüklemiş.. 0:30 dan sonra video bozuluyor.

Abi adamlar artık her yerde , hele izmir kaynıyor. Metro yada izban gibi ulaşım araçlarına kart basmadan biniyorlar.
Hatta izmir atatürk sanayi bölgesi , karşıyaka ve tüm tramvay duraklarında güvenlikler kaldırılmış. Buraya taşındığım zaman bir garip gelmişti. Ulan diyorum neden hiç bir durakta güvenlik yok.
Meğer bu kekolardan bezmişler. Sadece izban`da var ama onlarda her an ölümle burun buruna ve müdahale etmiyorlar. Adamlar tellerin üstünden atlayıp yada turnikeden atlayıp geçiyorlar.
Görünce direkt insanın kavga edesi geliyor ama bıçaklanmakta istemiyor insan..

Saç stillerine bakın. Diamond Tema çok haklı tas kafa saç stili olanlar ayırt ediliyor.​

Ülkede genel olarak bir nezaketsizlik problemi var.Bir insana nezaketen afedersin demek bile bir zayıflık belirtisi haline getirildi.
Hal ve hareketler kadar konuşmaya da yansıyor bu durum.
Adam adres soruyor "Buraya nasıl giderim babbba" diyor.
İnsan bir sorguluyor kendini,ben mi yaptım diye.
Sonraki cümlelerinde anlıyorsun olayı.
Yani samimi ilişkileri geçtim de daha sokakta ilk gördüğü insana bu şekilde hitap etmek,samimiyet değil cahillik.
Ee toplumda da her kesimde nerde cahil,bencil,lümpen karakter varsa rağbet görüyor.
Neydik ne olduk değil.Böyle vardık zaten.Sosyal medyanın da etkisiyle daha fazlasını görüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Geri