Keke kaç kabartma tozu girer?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Goygoy diye açtığım konulardan neler öğreniyorum Allaha emanet yaşamam şaka mı ya

Kek yapasım geldi ama mutfağı da berbat etmeyeyim şimdi. Daha önce yapmıştım aslında. Tek kabartma tozu yetmişti.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Keke kabartma tozu atıldığı an kek bir şeyler girdiğini hisseder ve "Yoksa keke sen mi geldin?" der. Keke giren üzüm, kokağa ve ceviz, havuç gibi olgular keke bir mana katan, keki adam eden olgulardır, zira bumlarsız kek, afedersiniz gerçekten hiçbir şeye benzemez.

Öğlene kime geleyim, habuçlu kek var mı?

kek yapmayı bile becremeyen forum girl'S diye konu gelmez umarım

keke şeref, keke namus... keke babam, keke paşam.... keke sesini duymuşam, yoksa keke?......
Keke Kürtçede “erkek kardeş” demektir. Günümüzde malesef “keko” hakaret olarak pejoratif bir anlam ile kullanılmakta. Oysa ne güzel şarkısı bile var.

Ama ben “kız kardeş” kelimesinin Kürtçesini daha bir severim. “xwişk” kız kardeş demek. Türediği kök ise “xweş” yani “hoş”. Kız kardeşin kökü “hoşluk” mükemmel.

Günlük etimolojik aktarırımımızı da yaptık. İnşş propaganda yapmiyoruzdur :d

Keke Kürtçede “erkek kardeş” demektir. Günümüzde malesef “keko” hakaret olarak pejoratif bir anlam ile kullanılmakta. Oysa ne güzel şarkısı bile var.

Ama ben “kız kardeş” kelimesinin Kürtçesini daha bir severim. “xwişk” kız kardeş demek. Türediği kök ise “xweş” yani “hoş”. Kız kardeşin kökü “hoşluk” mükemmel.

Günlük etimolojik aktarırımımızı da yaptık. İnşş propaganda yapmiyoruzdur :d
tercümesini yapmasaydın, raporlayacaktım...... kdjfhdf yalnız çok iyi bilgiler, tşk<3 ben kız kardeşin okunuşunu merak ediyorum. rica etsem, bi 621498 kere ard arda söyler misin?.... gece ninni niyetine dinlerim.....

Bir gün bir şey oldu ve bütün kadınlar bir anda portakal kabuklu kek yapmayı bıraktı. İşin ilginç yanı bunu kimse yadırgamadı ve portakal kabuklu kekin akıbetini merak etmedi. Yani bir simülasyonda yaşadığımıza inanmak için daha ne olması gerekiyor ki? Düpedüz birileri düğmeye bastı ve kek hakkında bildiğimiz her şey bir gecede değişti.

Geri