*Kei 'nin bir günü nasıl geciyor?

Konu sahibi son olarak 3384 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

images

1- Sabah uyandiginda oldukca asabi olan Kei, sabah kahvesiyle gune basliyor:cici:

1197255775_f.jpg

2- Sabahin ilk saatlerinde gozlerini acamayn Kei, kahvalti ile sabah keyfine devam ediyor :kiki:

dc8834ba.gif

3- Şık giyinmeyi, yakisikli olmayi seven Kei 'nin prensipleri arasinda gozluksuz disari cikmamak var. Her zamanki gibi çok havalı hazirlanip, mutlu bir sekilde ise gidiyor :zuha:

ani_garfield_book.gif

4- Yaptigi cizimlerden dolayi yorulup iste arada bir uyudugunu da biliyorum :kiki:

images

5- Eve gelir gelmez ozel tarifleriyle lezzetli bir yemek hazirlamaya asla üsenmeyen Kei sadece bununla da yetinmiyor :kiki:

images

6- Çokta düşünceli ve kibar olduğunu es geçmemek gerekir :cici:

images

7- Spor yapmayi hiç ihmal etmeyen boksor garfi, zeki cevik ve ahlakli bir sekilde günü noktaliyor :zuha:

Midye, kumpir, balik, makarna ve tatli yiyen garfi bulamadim ama bu da idareten seni temsil eder :kiki:

Forumda yemek yemeyi kei kadar seven biri daha yok. Yemek masası koysan yeterdi. :D
Güzel olmuş. :)

guzel olmus
kei baliklarida var cok sever gozu gibi bakar:)

okyanus yapacaktım amaaa o son 3 tane yavru et yiyen balığı almayacaktım hata yaptım orada sabah kalktım balık yok :)

:) nasil kiydi senin baliklara :cici:
ee simdi ne yiyorlar et yiyen baliklar bir birilerini yesinler kurtul git guzel baliklar al :)

Haha cok guzel olmus ya :kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri