Kedime Kendimi Nasıl Sevdirebilirim?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
kedin nekadarlık yavrumu henüz ?

Bu konuya istatistik verilere göre yanıt vermek istiyorum, diğer türlü birşeyler söylemek sizi ve şu durumda neden girdiniz bilmediğim için pek doğru olmaz.

Öncelik olarak farklı duygu ve düşünceler içerisine girip, kendinizi karamsarlık ve çeşitli buhram içerisine sokmamanız tavsiyem olur ve özgüven verici, size katkı sağlayacak etkinlikler yapmak ya da var olan, yani üzerinde uğraştığınız bir iş varsa kısa sürede olsa ertelemek buna fayda sağlayacaktır. Zaman içerisinde düzeldiğinizi göreceksiniz.

Şimdilik bu kadar.

Kedim bana geldiğinde 25 günlüktü.
Birbirimize alışmamız çok kolay oldu. Seninki yavru değilse ve sahiplendiğin bir kediyse.
Biraz sabırlı ve naif olman gerekiyor. Ayak ucunda uyutmak, ses tonun önemli ve özellikle ödüllendirmen gerekir.
Bi çocuğu kendine alıştırmak gibi bişey bu aslında.

Başlığı; kendimi kendime nasıl sevdirebilirim diye okudum.

Kediden bahsetti ''Kendinden'' değil :D

Kediden bahsetti ''Kendinden'' değil :D

Bunda bu kadar komik olan taraf nedir acaba? Zaten sıcaklar malum bunaldık, birde siz yorum yapanlara karşı alaycı bir tavırla yaklaşmanız değişik olmuş. Neyse sizi de böyle idare etmek lazım.

Bi kenara otur ve iki elin ile başını okşa , okşarken bişeyler mırıldan ve tabi onu beslemen sana bağlanmasını gerektiren bir unsur.
Amcamların kedisi öldü 1 ay yas tuttular nasıl bir sevgiydi anlatamam.

Bunda bu kadar komik olan taraf nedir acaba? Zaten sıcaklar malum bunaldık, birde siz yorum yapanlara karşı alaycı bir tavırla yaklaşmanız değişik olmuş. Neyse sizi de böyle idare etmek lazım.

Kendimde öyle okudum ve anladığımda yazmak istedim o gülücük kendimeydi hayırdır bu agır abi halleri relax olunuz beni idare etme gibi zorunluluğunuz yok alıntı yapmayıp engelleyiniz kafi.
- Çattık arkadaş hep bana yürüyorlar alksjlşkdgnkjls

Kendimde öyle okudum ve anladığımda yazmak istedim o gülücük kendimeydi hayırdır bu agır abi halleri relax olunuz beni idare etme gibi zorunluluğunuz yok alıntı yapmayıp engelleyiniz kafi.
- Çattık arkadaş hep bana yürüyorlar alksjlşkdgnkjls

Burası sizin facebook sayfanız veya skype değil, öyle ciddi bir konuya tanımadığınız birinin yoruma gülücük ifadesini kullanmanız. Ben gayet sakinim ama sizde sanki, sizin her dediğinize onay vermem gerekliyormuş gibi bir algınız var. Siz öyle okumuş olabilirsiniz ama bir başka kişiye ergen tavırla yaklaşmanız hoş olmaz.

Egonuzu tatmin etmem bunu bekliyorsanız.

Burası sizin facebook sayfanız veya skype değil, öyle ciddi bir konuya tanımadığınız birinin yoruma gülücük ifadesini kullanmanız. Ben gayet sakinim ama sizde sanki, sizin her dediğinize onay vermem gerekliyormuş gibi bir algınız var. Siz öyle okumuş olabilirsiniz ama bir başka kişiye ergen tavırla yaklaşmanız hoş olmaz.

Egonuzu tatmin etmem bunu bekliyorsanız.

Serene sus yoksa bu pimi çekilmiş bombalar yüzünden banlanacaksın.

İstemezse sevmez hatta sevdirmez. Zorlayıp bunaltma hayvanı akskldlflc

kedilerin huyları cinslerine göre değişebilior aslında ama genelinde kedilerin insanlara alışabilmesi ve kendinizi sevdirmenin yöntemi ona zarar vermek istemedinizi kanıtlamaktan geçio
sürekli konuşun ve fazla kural koymayın çünkü kediler fazla esarete gelemez stres yapar kararında dozunda yapın eğitim sürecini ödüllendirmek güveninizi kazanmasını sağlıcaktır
mesela kediler fazla okşanmaktan hoşlanmayabilir stres yapabilirler çok fazla yıkamayın hatta sadece serinletmek için ayda yılda bir yapın tüylerini dillerindeki özel bir salgıyla temizler merak etmeyin eğer çok fazla suyla temas eder ve sampuan kullanırsanız tüylerinde dökülme ve mantara sebep olabilir.
kediler zor hayvanlardır bayan gibidir kediler eğer yanaşmıorsa ogün canı oyun oynamak istemiosa rahat bırakın zaten keyfi yerine gelince kendiliğinden gelir çok fazla üstelemeniz bile bazen bu hale sokar genelde ilk evreler ve 1 seneden sonra olabilitesi olucak şeyler bunlar kediyi sevdikten sonra bu neden durmadan kendini yalıo falan acaba sevmiomu diye düşünmeyin kedileri sevdiğiniz zaman üstünde bıraktınız kendi vücudunuzdan bulaşan özel kokuyu yalamayı severler ve terapi gibidir yalanmak kedilerde sakinleştirir bir nevi kendilerini birde evdeki döşemelere dikkat etmen lazım zira uyandıklarında esneme egzersizi yapmadan olmaz birde tırnaklarını ve patilerini açmak içinde tırmalarlar

kendi kedim 5 yaşında ama hala tam olarak çözemedim yanları var mutlak olan durum sevgi ilgi arkaşlıktır bayanlarda daha fazladır kedinin alışma evresi çünkü bilimdede vardır bu bayan sesine karşı kedilerin ayrı bir ilgisi vardır daha duyarlıdırlar

şunuda söyliyim kedi şampuanları var illaki yıkamak istersen toz halindedir masaj yapar gibi sürülür ve su kullanılmaz ama kedin hoşlanmayabilirde umarım dost olmayı en kısa sürede başarırsın

Arkadaş ben bu gözlerimin .... Nan bir kaç saniye boyunca düşündüm ; " insanın kendini kendine sevdirmesi nasıl olur " diye .. Sonra bilmiş bir eda ile hazırlandım yazmaya ama son anda fark ettim ki kedi pislemiş meğer algıma :)

Hazır yeri gelmişken belirtmek istiyorum doğru bilinen yanlışı.

İnsanın kendini, kendine sevdirme sanatı diğer bir deyişle, özgüven muhakemesi de deniliyor. Psikolojide vardır bilmeyenler için.

Geri