Kediler niçin kısırlaştırılıyor?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu işlerin içine girince iyi bir veteriner bulmanın önemini de anlıyorsun. arkadaşımızın sevgilisine gittik birkaç defa ama nedense çok güven vermedi bana, nasıl ki doktora gittiğimde onun enerjisi hoşuma gitmiyorsa, bunda da biraz öyle hissettim. net olarak sanırım 6 ayda tam oturuyor cinsel olgunluk, birkaç bir şey okudum bununla ilgili, o yüzden şu an aceleci değilim. bu gittiğimiz veteriner böbreğinde kist olduğunu, doğurmamasının daha sağlıklı olduğunu söylediğinden korkuttu ama çocuğumu tam teşekküllü veterinerlik fakültesi polikliniklerine götürerek komple baktırdıktan sonra ikna olurum muhtemelen, pimpirikli ana...
Dişi mii
Dişiyse 6 aylıktan sonra erkekse 1 yaşından sonra öneriyolar

Evinizdekileri ayri sokaginizdakileri ayri kisirlastirin.. hayir yani bu igrenc dunyaya bebe getirmeye ne gerek var. Ya bizim burda sirf garajlarina depolarina kediler girmesin diye beton doken insanlar var bahcede de istemiyolar. Nerde yasasin bu garibanlar bide bebekleriyle. Allahin cezasi pislikler. Kisirlastirmaya asiri derecede destek veriyorum. Insanlar da bilincsiz cogalmasin ayrica. Bilincsiz cogalmanin her turune karsiyim..

Dişi mii
Dişiyse 6 aylıktan sonra erkekse 1 yaşından sonra öneriyolar
dişi… insanlara uygulanan her tarife hayvanlara da uygulanıyor yalnız, birileri de diyor ki kediler bi kere doğursun sonra kısırlaştırın. neye göre diyorlar bilmiyorum ama her şeye müdahale ediliyor. :emoji_unamused:

Cinsel hayata mudehale, yazıklar olsun. Ananiz babanız sizi kisirlastirsa hoşunuza gider mi?

Geri